OGLAS ZA POSAO KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU VEĆ UKLONJEN: Em da sprema dokumenta, em da služi pića i to za ovu platu!
Foto: Shutterstock

Oglasio se i poslodavac a evo šta se sve tražilo

OGLAS ZA POSAO KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU VEĆ UKLONJEN: Em da sprema dokumenta, em da služi pića i to za ovu platu!

InfoBiz -

BEOGRAD/NOVI SAD - Ljude koji traže posao u Srbiji revoltirao je oglas koji je ubrzo je uklonjen sa jednog sajta tog tipa.

Ono što je izuzetno iznenadilo ljude je to što su zahtevi za budućeg zaposlenog "Sizifov posao", a predviđena je plata od svega 50.000 dinara.

Između ostalog, u tom oglasu firme iz Novog Sada za administrativnog saradnika u knjigovodstvu navodi se "da, ako niste voljni da radite vikendom ili nekoliko dodatnih sati jer ste potrebni timu, ovo nije za vas".

Navodi se i da je pored pripreme silne dokumentacije za klijente i banke i drugih administrativnih zaduženja, u opisu radnog mesta i nabavka materijala i inventara, javljanje na telefon i služenje pića, slanje i prijem pošte.

Nakon burnih reakcija na društvenim mrežama oglasio se vlasnik te kompanije koja je objavila ovaj oglas, Dejan Savić i izraztio da žali zbog takvih reakcija

"Žao mi je što je moj oglas izazvao ovakvu reakciju. Uopšte mi nije bila namera da bilo koga diskriminišem i želim da se javno izvinim svima koji su osetili da su ovim mojim postupkom na bilo koji način ugroženi. Oglas smo uklonili. Nadam se da ćete uvažiti moje iskreno izvinjenje", napisao je on.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track