SRBI U NEVERICI, NA INTERNETU SE PRODAJE POSTER KOJI GREJE?! Sa slikom po izboru, od kamina do motiva Venecije, kači se na zid
Foto: Shutterstock

uoči hladne zime, tržište prevazišlo samo sebe

SRBI U NEVERICI, NA INTERNETU SE PRODAJE POSTER KOJI GREJE?! Sa slikom po izboru, od kamina do motiva Venecije, kači se na zid

InfoBiz -

BEOGRAD - Potrošači u Srbiji koji često gledaju vide-snimke na Jutjubu ostali su u neverici kad je kao jedan od oglasa iskočio onaj za poster koji greje!

Kako je objašnjeno u video-oglasu, reč je o zidnoj grejalici koja može da ugreje petnaestak kvadrata, ne zauzima mesto jer se kači na zid kao slika a prizor na posteru bira se po volji tako da na njemu, recimo, može da bude motiv kamina ili nešto drugo što prija oku kupca poput tropskog ostrva, jedrenjaka, cveća, breze, planinskih vrhova, Venecije ili vodopada.

Grejalica je električna, uključuje se u šteker a može da se savije i smota kao poster i uključi na drugom mestu - kući, garaži, šupi..., kako se može pročitati na internetu.

Oglašivač kaže i da ne isušuje vazduh i ne troši kiseonik, te da su infra-crveni talasi koje emituje slični sunčevoj svetlosti, a da ih ljudsko telo oseća kao prijatnu toplotu.

Kači se na tipl, a ne sme da se potopi, pokvasi niti ičim da se pokriva.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja