100.000 evra za najbolje regionalne ESG ideje: Kako da svoj biznis uokvirite pravom podrškom?
Foto: Promo

100.000 evra za najbolje regionalne ESG ideje: Kako da svoj biznis uokvirite pravom podrškom?

InfoBiz -

Velika podrška ove jeseni još jednom stiže malim biznisima od NLB Komercijalne banke – od 22. septembra zvanično je otvorena prijava na treći po redu konkurs #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo poslovanje ukupnim iznosom od 100.000 evra!

biznis
foto: Promo

Kao i prethodnih godina, pravo učešća u ovogodišnjem #OkviruPodrške imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do 22. oktobra, na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir) popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Prema rečima prošlogodišnjih pobednika, učestvovanje u ovom projektu donelo im je mnoge benefite. Među njima se, po maštovitosti, istakla kompanija Xylon, koja proizvodi nameštaj po individualnim željama i potrebama kupaca, poput dečijeg nameštaja iz snova.

biznis
foto: Promo

„Okvir podrške je bio idealna prilika da se približimo svojim potrošačima, pogotovo za vreme kovida, kada smo počeli sve više da radimo onlajn. Stoga rado i drugim malim biznisima preporučujem da konkurišu za ovaj vid podrške NLB Komercijalne banke”, kaže Sabina Simović, vlasnica firme Xylon.

Među pobednicima prošle godine sa velikim odabravanjem je prepoznata i nagrađena porodična kompanija Optika Una, specijalistička očna ordinacija i optika, koja svoj renome temelji na porodičnoj tradiciji dugoj četrdeset godina. Kao mala, lokalna kompanija, izdvajaju se po pružanju kompletne usluge, uz rešavanje svih problema sa vidom.

„Naša misija je doprinos zdravom vidu tokom života, što je i prepoznato kroz projekat #OkvirPodrške. Kao kompanija smo se uverili da je lakše napredovati uz podršku NLB Komercijalne banke, jer nam je znanje koje smo stekli kroz jednogodišnji projekat pomoglo da proširimo poslovanje”, kaže vlasnica kompanije Optika Una, Sabira Miletić.

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije, koji će se direktno plasirati u veliko regionalno finale, u kom će se u trci za tri prve nagrade naći ukupno 60 održivih ideja, odnosno, 60 malih biznisa sa sedam tržišta na kojima NLB Grupa posluje. Prvoplasirana ideja biće nagrađena sa 50.000 evra za realizaciju, drugoplasirana sa 30.000 i trećeplasirana sa 20.000 za realizaciju predloženih održivih ideja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track