UZ STAN DOBIJETE PODRUM I VELIKI PARKING ISPRED ZGRADE Prodaje se stan na Čukaričkoj padini: Nema ni 30 kvadrata, a cena "sitnica"
Foto: Nenad Kostić, screenshot

na kilometar i po od Ade Ciganlije

UZ STAN DOBIJETE PODRUM I VELIKI PARKING ISPRED ZGRADE Prodaje se stan na Čukaričkoj padini: Nema ni 30 kvadrata, a cena "sitnica"

InfoBiz -

Kako stvari stoje poslednjih meseci, najlakši način da zaradite novac jeste ako imate svoju nekretninu, bilo za iznajmljivanje ili prodaju. Cene rastu, reklo bi se, iz dana u dan, a "biseri" od oglasa su sve češći.

Tako je sada pažnju privukao oglas za prodaju stana na Čukaričkoj padini u Beogradu. Kako se navodi u oglasu reč je o stanu koji ima 28 kvadrata, stara gradnja, peti sprat od ukupno sedam i na kilometar i po od Ade Ciganlije.

Ima jednu sobu, koja je prosečno sređena, pored toga tu su i kupatilo, kuhinja, spavaća soba, a kako se navodi u oglasu prednost kupovini imaju keš kupci.

stan, cena stan, zgrada
foto: screenshot

U oglasu se takođe navodi da je stan renoviran, da je priključen na centralno grejanje, te da su režije 65 evra mesečno. Pored toga, uz kupovinu stana ide i podrum ali i "veliki parking ispred i oko zgrade".

stan, cena stan
foto: screenshot

Sada ono najvažnije, cena! Stan se prodaje za 220.000 evra, kako ima 28 kvadrata, to znači da je kvadrat 7.857 evra.

Sa druge strane, poređenja radi, ukoliko se opredelite za kupovinu jednosobnog stana na Čukaričkoj padini trebaće vam između 70.000 i 90.000 evra. Dvosoban stan ide do 120.000 evra, a ovaj od 28 kvadrata košta čak 220.000.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track