OVAKO IZGLEDA STAN U PARIZU ZA 800 EVRA: Mladić pokazao gde živi, a svi mu poručuju samo ovo! Za te pare kod nas IZDAJU "JAZBINE"
Foto: TikTok/renchguytheo, Facebook

smeta mu buka

OVAKO IZGLEDA STAN U PARIZU ZA 800 EVRA: Mladić pokazao gde živi, a svi mu poručuju samo ovo! Za te pare kod nas IZDAJU "JAZBINE"

InfoBiz -

Poslednjih meseci stanodavci u Srbiji povećavaju cene kirija i izdaju čak i sobe za velike novce. Cene stanova su sada veoma često nerealne u odnosu na to kako nekretnina zapravo izgleda.

Nekada su za 500, 600 evra mogli da se iznajme luks stanovi, a sada često za te pare imate, blago rečeno, "jazbinu".

Na društvenoj mreži TikTok jedan mladić pokazao je kako izgleda stan koji iznajmljuje u Parizu za 800 evra.

"Kako izgleda apartman od 800 evra u Parizu", napisao je on u opisu videa.

Reklo bi se da je za garsonjeru i to visoka cena, ali ako pogledate kako izgleda, te uzmemo u obzir i da je reč o Parizu, kirija je za "ovo vreme" povoljna, što su potvrdili i mnogobrojni komentari nakon objave.

"Ovo je krevet, koji zauzima gotovo pola prostora u sobi. Tu je i mali radni sto. Najbolji deo je kuhinja koja ima veliki sto, ali i mašinu za pranje sudova, to je luksuz u Parizu. U kuhinji je i mašina za pranje veša", rekao je on dok je pokazivao kako izgleda stan.

fem za kosu, oglas, Novi Sad, Dupleks, stan
foto: Printscreen/Twitter

Potom je pokazao i kupatilo koje je i više nego pristojno sređeno. Ono što mu smeta, kako navodi, jeste buka koja dolazi sa ulice, ali i komšijska galama.

U komentarima ispod videa, korisnici ove mreže pisali su da je nekretnina veoma jeftina, te i da je luks to što ima mašine za pranje veša i sudova.

"U Amsterdamu bi plaćao 2.000 evra", "Veći je od stana koji ja plaćam 1.000 evra u Holandiji", "To je dobra cena za studijski apartman! U Torontu bi koštao 1.400 evra, možda i više", neki su od komentara ispod ovog videa.

Ako ovu nekretninu uporedimo sa cenama stanova koji se trenutno iznajmljuju u Srbiji, možemo da zaključimo da stanodavci poprilično preteruju kada je reč o trenutnim cenama, a to potvrđuju i mnogobrojna iskustva ljudi u prethodnom periodu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track