ODRAO GA ZA MINUT! Nestalo mu struje pa zvao majstora, a sad mu se zbog ovog svi smeju: Trebalo duplo da platiš kad si NESPOSOBAN
Foto: Profimedia

neverovatno

ODRAO GA ZA MINUT! Nestalo mu struje pa zvao majstora, a sad mu se zbog ovog svi smeju: Trebalo duplo da platiš kad si NESPOSOBAN

InfoBiz -

Majstori u poslednje vreme papreno naplaćuju svoje usluge, pa čak i za sam izlazak na teren uzmu po nekoliko hiljada dinara.

Sada je jedan korisnik Tvitera podelio svoje iskustvo sa električarom jer je imao problema sa strujom, a kako tvrdi, majstor mu je to skupo naplatio.

"Nestane mi u stanu struje. Izađem na hodnik i vidim da je u zgradi sve ok. Pozovem električara koji se pojavi tek za sat vremena, podigne osigurač i naplati mi 7.000 dinara.. Što je mnogo, mnogo je", podelio je svoje iskustvo sa majstorom jedan korisnik Tvitera koji živi u Novom Sadu.

"Trebalo je duplo da ti naplati kad si nesposoban da sam podigneš osigurač", jedan je od komentara.

"Trebalo je da mu odneseš tablu sa osiguračima, naplatio bi samo 6.500", "Meni je uzeo 3.000 da zameni sijalicu, dobro sam prošao", komentarisali su koirsnici ove mreže.

"Dinar za otklanjanje kvara i 6.999 dinara za rvoje neznanje", "Mnogo je, meni je za toliko postavio nove osigurače i vratio struju u pomoćnoj zgradi i uveo struju u podrum postavio 2 plafonjerke, prednost života na selu", neki su od komentara.

Ima i onih koji sumnjaju u istinitost ove objave, te navode da je sve nerealna i izmišljena priča.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track