"SRAM TE BILO, KOLIKA TI JE PLATA" Ljiljana pokazala kako uspeva da uštedi, zbog jednog je svi napali: Lako je tebi da pametuješ
Foto: MONDO/Uroš Arsić

mnogi je osudili

"SRAM TE BILO, KOLIKA TI JE PLATA" Ljiljana pokazala kako uspeva da uštedi, zbog jednog je svi napali: Lako je tebi da pametuješ

InfoBiz -

Sistem štednje tri koverte veoma je popularan i isplatio se i jednom Beograđaninu, a sada je svoj trik za uštedu od plate pokazala i jedna žena, međutim mnogi su je zbog ovog osudili.

Ona je na društvenoj mreži TikTok, gde je upisana kao Ljiljana, objavila video pod nazivom: "Kako uspem svakog meseca da uštedim od plate?"

"Meni moj planer mnogo pomaže, u njemu prvo napišem koliki su mi prihodi, u ovom slučaju to je moja plata. Zatim rashodi, to je ono što moram da platim, kao što je na primer stan, računi, kredit i ovog meseca registracija za auto. Zatim ostatka novca rasporedim na ostale troškove", rekla je ona i dodala:

"Volim da mi to ovako bude lepo raspodeljeno, da tačno znam koliko mogu novca da potrošim na poklone, na gorivo, u kafiću u prodavnici na kozmetiku i obavezno deo novca odvojim za robu koju ću raditi. Ovako ne može da mi se desi da potrošim više novca na nešto nego što sam planirala", objasnila je Ljiljana.

Ljiljana nije otkrila koliko zarađuje, a to je ono što je mnogima zapalo za oko, jer je na snimku poprilična svota novca.

"Aj probaj to isto sa 60.000?", "Ja ne moram da planiram, ja lepo čim dobijem platu, platim račune, platim kredit, odem u supermarket, sipam benzin, i onda već čekam sledeći mesec", "Sram te bilo što ovo snimaš, kolika ti je plata", "Od čega da uštedim kada mi je plata 309 evra, još pozajmim, a ne uštedim", Probaj tu matematiku sa 50.000. Lako je sa 150.000", "Jako bezobrazno i sebično", "Ovo je isto kao kad bi beskućnika učila kako da sredi kuću, a on je nema", neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track