"PLAC, KUĆE, LIVADU I BUNAR PRODAJEM ZA 12.000 €!" Ekskluzivnu turističku lokaciju menja i za auto! EVO KAKO IZGLEDA IMANJE (FOTO)
Foto: Facebook

jedan komentar se kupcima nije dopao

"PLAC, KUĆE, LIVADU I BUNAR PRODAJEM ZA 12.000 €!" Ekskluzivnu turističku lokaciju menja i za auto! EVO KAKO IZGLEDA IMANJE (FOTO)

InfoBiz -

Pojedini placevi u Srbiji dobiju novog vlasnika gotovo po objavi u oglasnim prostorima, a ne manjka ni ponude.

Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda o stanju na tržištu nepokretnosti, u prvoj polovini, sada već prošle godine najviše vikendica prodato je u opštini Inđija, čak 87, potom sledi Novi Sad sa 43, a na trećem mestu su Beočin, Zrenjanin i Irig sa 33 prodate nekretnine.

Trubarevac, prodaja kuće, selo Trubarevac
foto: Facebook

Naročito ima zainteresovanih za objekte koji mogu da se prenamene, odnosno, da se pretvore u investiciju. Turizam onda bude jedna od glavnih opcija.

Za one koji razmišljaju da u ovoj godini ulože u ovakvav vid biznisa, dobra vest je da ima oglasa u kojima se može naći "za svačiji džep", pa i jeftinije. Pažnju mnogih na dršutvenim mrežama privukao je oglas jednog domaćina na Rtnju.

Kako ističe, on prodaje ili menja plac, a ukoliko imate automobil, mogli biste lako da se dogovorite.

"Prodajem ili menjam plac, zemlju sa starom srpskom kućom koja je za adaptaciju ili rušenje. Veliki plac od 20 ari. Pogodna za ulaganje u turizam. Struja odjavljena, a na placu postoji bunar sa pijaćom vodom. Tu su i stabla voćki", piše precizije u oglasu.

oglas
foto: Facebook

Kako se navodi dalje, plac se u selu Trubarevac i ima pogled na vrh planine Rtanj. Bovansko jezero je na oko 500 metara.

"Eksluzivna turistička lokacija. Cena 12.000 evra ili zamena za auto uz Vašu doplatu", piše detaljnije u oglasu. Ipak, ovaj poslednji podatak pojedinima se nije dopao, pa su u komentarima, između ostalog, pitali zašto prodaje dedovinu za automobil.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track