BILJANA DAJE CELO DOMAĆINSTVO ZA 12.500€: Kaže, može i na rate! A Branko Francuz 4 hektara, šumu, kuću, vajate i furunu za 25.000!
Foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

potražnja za seoskim kućama

BILJANA DAJE CELO DOMAĆINSTVO ZA 12.500€: Kaže, može i na rate! A Branko Francuz 4 hektara, šumu, kuću, vajate i furunu za 25.000!

InfoBiz -

BEOGRAD - Verovali ili ne ali u Srbiji može da se kupi porodična kuća s okućnicom i za 14 evra po kvadratu o čemu ste mogli i čitate pre par dana na portalu Kurir.rs.

Takve ponude su retke i traže dodatna ulaganja, ali nisu nemoguće. Posebno su na ceni, otkad je država Srbija počela da oživljava napuštena seoska domaćinstva poklanjajući ih mladim parovima i porodicama koje žele da napuste grad i život nastave na selu baveći se poljoprivredom.

Štaviše, razvilo se jedno potpuno novo tržište i velika potražnja za seoskim kućama sa zemljom čija cena ne prelazi 10.000 evra.

Iako ima agencijskih ponuda, sve je više ljudi koji na društvenim mrežama nude na prodaju seoska domaćinstva i čitava imanja bez posrednika, a na Fejsbuku našle su se i dve najnovije kuće.

Daje kuću s placem za 12.500, može i na rate

Tako je jedna Biljana ponudila na prodaju domaćinstvo u Turiji kod Srbobrana za koje traži 12.500 evra ali kupcima poručuje da može i na rate!

kuća, prodaja, kvadrat, seoske kuće
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Celo domaćinstvo za 25.000, ali cena nije fiksna!

Druga ponuda koja je privukla pažnju jeste celo seosko domaćinstvo u okolini Loznice za 25.000 evra. Ponuđač kaže da paket sadrži 96 kvadrata kuće s podrumom od 32, zatim dva bunara, dva vajata, sušaru, furunu, štalu, šumu, kupinjak, voćnjak, njive, a ima i asfaltni put.

kuća, prodaja
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Kupcu kome je to mnogo jeste što se imanje prodaje u celosti sa svim što je nabrojano i cepkanja nema.

Kurir.rs/SĐP/Facebook Jeftine nekretnine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track