MINISTAR KRKOBABIĆ IMA LEPE VESTI: Počela trka za kuće na selu
Foto: Milan Obrdaović

akcija

MINISTAR KRKOBABIĆ IMA LEPE VESTI: Počela trka za kuće na selu

InfoBiz -

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić saopštio je danas da je počela trka za bespovratna sredstva za kupovinu kuće na selu.

- Počelo je u Dimitrovgradu, probudio se jugo-istok, prednjače sela Željuša i Gojin Dol. Još jedna kuća u Željuši, pored onih prethodnih sedam, površine 65 kvadratnih metara i okućnice 638 kvadratna metra, procenjene vrednosti od 1.164.126,00 dinara. Došla je na red i osma kuća u kojoj će živeti porodica sa troje dece. Ukupno do sada ovo selo je bogatije za osam porodica. Druga kuća je u selu Gojin Dol, površine 66 kvadratna metra i okućnice 773 kvadratna metra, a procenjena tržišna vrednost 903.665,00 dinara - naveo je ministar.

Krkobabić je naglasio da vlada veliko interesovanje za dodelu kuća na selu.

- Veliko interesovanje za kuće na selu, pogotovu mladih ljudi, bez sumnje je potvrda da radimo svi zajedno valjan posao za državu Srbiju - poručio je ministar.

Do sada je sredstvima iz programa Ministarstva za brigu o selu kupljeno više od 1.100 seoskih kuća sa okućnicom koje se nalaze u više od 100 jedinica lokalnih samouprava svih delova Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track