"STRANCE NE PRIMAM": Na 7 km od centra, Jagoda na duže porodici izdaje 130 kvadrata u BG! Garnitura, bračni, aparati, a ova cena
Foto: Facebook Printscreen/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

objava koja je mnoge zaintrigirala

"STRANCE NE PRIMAM": Na 7 km od centra, Jagoda na duže porodici izdaje 130 kvadrata u BG! Garnitura, bračni, aparati, a ova cena

InfoBiz -

Napisala i sledeće: Dvorište ograđeno, parking, internet, kablovska, namešten sve!

BEOGRAD - Izdajem stan, naselje Kotež, namešten, 130 kvadrata, porodici na duže vreme. Stan ima 2 velike spavaće sobe, kuhinju, veliki boravak, kupatilo, predsoblje, veliki hodnik, velike terase 2, dvorište ograđeno, parking, internet, kablovska, namešten sve!, napisala je u jednoj od Fejsbuk grupa u kojima ljudi bez posrednika nude svoje nekretnine na prodaju ili iznajmljivanje.

Ona je velikim slovima naglasila da strance ne prima, a da je zovu samo ozbiljni na broj telefona koji je navela u svojoj ponudi.

oglas, stan, izdavanje, Kotež, Jagoda
foto: Facebook Printscreen/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

Na fotografijama vidi se novija, velika kuća pa se pretpostavlja da je stan u okviru te kuće jer se ne navodi da se izdaje čitava kuća.

1 / 4 Foto: Facebook Printscreen/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

Jagoda je objavila i slike unutrašnjosti na kojima se vidi da su sobe velike, kao što je i rekla, a tu su i svi aparati i nameštena dnevna soba, plus bračni u spavaćoj i veliki američki plakar. Parket je nov, a na slici se vidi i veliko kupatilo s kadom.

Reč je o beogradskom naselju Kotež u kojem preovladavaju porodične kuće.

Kad je reč o ceni, nije je jasno precizirala u svojoj objavi, ali ispod fotografija kuće stoji broj 400, doduše u dinarima, ali verovatno nije izabrala pravu valutu.

Kurir.rs/Facebook Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track