PROŠLE GODINE SAM ZA MESEC DANA ZARADIO 6.000 EVRA, I OVE ĆU! Dečko nije hteo da proda staro imanje, POSADIO OVU VOĆKU! (VIDEO)
Nije hteo da proda imanje već ga je iskoristio, Foto: Printscreen

ODLIČAN PROFIT

PROŠLE GODINE SAM ZA MESEC DANA ZARADIO 6.000 EVRA, I OVE ĆU! Dečko nije hteo da proda staro imanje, POSADIO OVU VOĆKU! (VIDEO)

InfoBiz -

Nije hteo da proda imanje već ga je iskoristio

Od prvih plodova malina dele nas tri meseca, ali se oni koji se bave uzgajanjem ove voćke već uveliko pripremaju za predstojeću sezonu.

Već je u medijima početkom ovog meseca pisano da otkupljivači tvrde da zbog teške situacije na tržištu ovog voća, proizvođači u Srbiji mogu nadati znatno nižoj ceni - umesto lanjskih rekordnih 500 do 600 dinara za kilogram, ovogodišnja cena maline mogla bi da bude duplo niža.

Ipak, jedan momak koji je i ranije uzgajao "crveno zlato" u Srbiji optimističan je da će dobro zaraditi, baš kao prethodne sezone. On je na Tik toku objavio snimak objašnjava kako je zaradio 6.000 evra za mesec dana.

- Evo kako sam zaradio 6.000 evra za samo mesec dana. Nisam Jutjuber, nisma rijaliti zvezda, ne radim dojave. Nisam hteo da prodam svoje imanje na selu. Posadio sam maline. Prošle godine cena je bila preko 500 dinara po kilogramu, mesec dana je trajala berba, ali priprema do berbe nije bila laka. Danas krećem sa pripremama za novu sezonu - napisao je on. U opisu video snimka napisao je "Ima posla ko hoće da radi".

Ljudi su saglasni da je zarada na malinama odlična. Mnogi imaju slična iskustva. A drugi pak komentarišu da je on tu imao mnogo više posla od tih mesec dana.

- Ja prošle 23.000 evra zaradio isto od maline.

- Sad malina 200.

- Ove godine će malina biti 120 dinara.

- Ja sam uzeo od 30 ari 20.000 evra ali je bila dobra cena.

- Nisi za mesec dana zaradio već za godinu dana, ti si minimalno šest meseci svaki dan 10 sati rintao oko tih malina, slomio leđa.

A neki se interesuju jer bi da zarade isto tako: - Kako ide procedura, koliko si uložio na početku? Nisam baš upoznat sa time, a hteo bih da pokrenem jer imam par parcela koje mi stoje bezveze?

Kurir.rs / S. T.

Bonus video

00:35

STANIJA I MARKO OTIŠLI NA SELO: Starleta nabrala pune kante MALINA, kaficu pije na travi, a njen dečko skinuo majicu! IDILA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track