300 KVADRATA DOMAĆINSTVA DAJE ZA 20.000 EVRA: Sve to na samo 55km od Beograda! Ljubitelje prirode posebno će ODUŠEVITI jedna stvar
Foto: Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

povoljno

300 KVADRATA DOMAĆINSTVA DAJE ZA 20.000 EVRA: Sve to na samo 55km od Beograda! Ljubitelje prirode posebno će ODUŠEVITI jedna stvar

InfoBiz -

Iako je ranije glavna tema, pri samom pogledu na oglase vezane za prodaju nekretnina, bila astronomska cena stanova i kuća, sada se fokus preusmerio i na neke potpuno druge detalje.

U novije vreme sve više mogućnosti postoji za kupovinu nekretnine izvan grada, u omanjim mestima na lepih zelenim površinama gde vlada potpuno drugačija atmosfera. I sve to uz minimalna ulaganja po relativno niskim cenama!

Još jedan takav oglas objavio je Saša koji je istakao da prodaje domaćinstvo u centru sela Pepeljevac, na samo 3 kilometra od Lajkovca, 25 kilometara od Valjeva i 55 kilometara od Beograda.

Domaćinstvo
foto: Printscreen Facebook

Naime, parcela sve stambenim prostorom i pomoćnim zgradama ima preko 300 kvadrata.

Međutim, to nije sve. Na samo kilometar od ovog imanja protiče reka Kolubara, dok se u domaćinstvu nalaze dve manje farme, tovilište i ostale potrebne stvari.

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook/Seoske kuće i imanja Prodaja i kupovina

Cena za sve ovo iznosi 20.000 evra.

Kurir.rs/V.B./Facebook Seoske kuće i imanja - Prodaja i kupovina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track