BANKARI KAO DA VEĆ NEMAJU DOVOLJNU ZARADU PA POČELI DA RADE I OVO: Kada se žalite kažu da je sve u redu! "PA, POTROŠILI STE!"
Foto: Shutterstock

OPREZ

BANKARI KAO DA VEĆ NEMAJU DOVOLJNU ZARADU PA POČELI DA RADE I OVO: Kada se žalite kažu da je sve u redu! "PA, POTROŠILI STE!"

InfoBiz -

Udruženje za zaštitu potrošača i bankarskih klijenata "Efektiva" objavila je na svom tviter nalogu da su pojedine banke počele da skidaju duple transakcije sa računa.

- Oprez! Kontrolišite svoje račune! Bankarima mala zarada, pa počeli da skidaju duple transakcije sa računa - piše u objavi i dodaje:

banka, krediti
foto: Shutterstock

- Kada se korisnik požali, kažu da je sve u redu: Potrošili ste! Ovo može proveriti, tako što se od prodavca pribavi dokaz da je plaćeno za samo jedan proizvod ili uslugu!

U jednom od komentara ispod objave stoji da u ovakvom slučaju treba uložiti prigovor banci i tražiti da provere duplirane transakcije sa procesorom.

- Čak i da su zaduženja duplirana, novac je otišao trgovcu, a ne banci. Ovo deluje kao da je problem nastao kod procesora kartica, a ne kod banke ili trgovca. Meni deluje da je ovde logičnije uložiti prigovor banci i tražiti da provere duplirane transakcije sa procesorom.

Kurir.rs

Bonus video:

01:30

ZBOG BANKROTA AMERIČKE BANKE SLEDI DRASTIČNA PROMENA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA: Stručnjaci otkrili scenario koji može da zadesi Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track