182 HILJADA POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA SE PRIJAVILO ZA 10 DANA! Ministarka: Procedura za eRPG je brza i efikasna!
Ministarka Jelena Tanasković veoma zadovoljna odzivom poljoprivrednika, Foto: Zorana Jevtić

Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede

182 HILJADA POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA SE PRIJAVILO ZA 10 DANA! Ministarka: Procedura za eRPG je brza i efikasna!

InfoBiz -

Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede, istakla je da se prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija uspešno i da se za prvih 10 dana prijavilo se više od 182.000 poljoprivrednih gazdinstva!

ministarka Jelena Tanasković
ministarka Jelena Tanaskovićfoto: Zorana Jevtić

- Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka -naglasila je ministarka:

- Takođe smo organizovali terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

poljoprivreda, njive, oranice
foto: Shutterstock

Službenici su, dodala je, prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način.

- Pored toga obezbedili smo i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track