KUĆA OD 110 KVADRATA U SURČINU ZA 12.812€: Za nekretninu u okolini Beograda svi se otimaju, ali ovde NIKOME NIJE JASNA jedna stvar
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ima i garažni prostor

KUĆA OD 110 KVADRATA U SURČINU ZA 12.812€: Za nekretninu u okolini Beograda svi se otimaju, ali ovde NIKOME NIJE JASNA jedna stvar

InfoBiz -

Oglasi sa povoljnim nekretninama, još u blizini prestonice, pravi su "melem za oči". Kvadrat u okolini Beograda, po Surčinu, Ledinama, i sličnim mestima udaljenim po dvadeseta kilomatara od grada, danas je često i pravi luskuz, naći povoljnu nekretninu znali i veliku pažnju, ali i pitanje da li se nešto krije u oglasu.

Takav je slučaj sa nekretninama koje su otišle "na doboš", zbog dugova prema bankama ili slično, pa se kuća od 110 kvadrata u beogradskoj opštini Surčin može u oglasu nudi za 12.812 evra.

Prostrana porodična stambena zgrada sa garažom pod brojem 1 se prodaje na sajtu Doboš.rs. U pitanju je nekretnina koja je pod vlasništvom jedne banke koja je dala najavnu licitaciju.

Na sajtu se navodi da Nikolina kuća ima 110,25 kvadrata, da ima trem, ulaz, dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Ukupna korisna površina samog prizemlja iznosi 83,80m2.

Potkrovlje kuće se sastoji iz: ulaza, dve spavaće sobe i kupatila, mada su i ostale potkrovne površine adaptirane u sobe. Ukupna korisna površina potkrovlja iznosi 26,45m2.

kuća, kuće, naselje, Resnik, prigradsko naselje
foto: Shutterstock

Objekat ima i garažni prostor koji je izveden uz stambenu zgradu. Ukupna korisna površina garaže iznosi 17.55 kvadrata.

Kuća se nalazi na vrlo dobroj lokaciji. U pitanju je naselje Petrovčić koje je vrlo blizu auto-puta, na svega 14 kilometara od prvog uključenja, na putnom pravacu Suričin-Bečmen-Karlovčić-Sremski Mihaljevci-Pećinci.

Centar Surčina je takođe blizu, kao i sam centar prestonice jer je u blizini autobusko stajalište linije 601 gradskog prevoza.

Naglašeno je da se kupoprodajni ugovor se zaključuje pred nadležnim javnim beležnikom, odnosno sudom.

Interesantno je da je datum kreiranja oglasa: 17.08.2016. godine, te mnogima nije jasno zašto ova kuća dosad nije prodata? Da li nešto krije iza ove neobično dobre ponude: Možda banka ima prejake uslove ili ljudi ipak ne žele da kupuju "tuđu muku", kako je rekao jedan stručnjak za nekretnine.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track