HEKTAR JEFTINIJI OD KVADRATA U BEOGRADU! Pomama zbog oglasa za prodaju DVE KUĆE u Bajinoj Bašti: U brdima sa parcelama 20 i 10 ari
Foto: Printskrin/Facebook

neverica

HEKTAR JEFTINIJI OD KVADRATA U BEOGRADU! Pomama zbog oglasa za prodaju DVE KUĆE u Bajinoj Bašti: U brdima sa parcelama 20 i 10 ari

Nekretnine -

Često nailazimo na oglase za prodaju kuća, stanova i placeva u neretko lošem stanju, koje se nude za enormnu cenu, što obično naiđe na osudu javnog mnjenja na društvenim mrežama.

Međutim, postoje i oglasi za prodaju nekretnina koji nas oduševe, pa čak i zaprepaste zbog toga koliko je povoljna cena.

Na jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje i kupovinu nekretnina i vikendica objavljen je oglas koji je oduševio mnoge korisnike zbog povoljne cene.

Naime, žena po imenu Irina objavila je oglas u kom prodaje dve odvojene kuće udaljene 8 kilometara od Bajine Bašte. Kako se može zaključiti po fotografijama koje su objavljene, kuće su locirane u kotlini blizu puta, omeđene brdima.

1 / 1 Foto: Facebook Printscreen/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

- Visoko u brdima, rođaci mog muža prodaju dve odvojene kuće koje se nalaze na gradskom zemljištu sa parcelama 20 i 10 ari i zemljištem sa njivama i šumom 5 hektara. Struja i voda dovedeni do kuće - navodi Irina u oglasu.

Jedna stvar koja je posebno zainteresovala veliki deo korisnika, dok je pojedine i zbunila, jeste upravo cena za koju se ove dve nekretnine prodaju.

- Cena kuće i placa od 10 ari je 12.000 evra. Cena kuća i placa od 20 ari i dodatnih 5 hektara je 12.000 evra - navodi se u oglasu.

Pojedini su se zasigurno zapitali da li je možda ova žena pogrešila u kucanju, dok je sastavljala oglas, ili je prosto naumila da proda nekretnine pošto-poto.

Kurir.rs/N.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track