RUINU ZA RUŠENJE OD 30 KVADRATA PRODAJU ZA 45.000 EVRA! Oglas zapalio mreže: "Da imam viška para, sutra bih kupila" (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

gradnja

RUINU ZA RUŠENJE OD 30 KVADRATA PRODAJU ZA 45.000 EVRA! Oglas zapalio mreže: "Da imam viška para, sutra bih kupila" (FOTO)

Nekretnine -

Na društvenim mrežama pokrenula se rasprava nakon oglasa za prodaju objekta za rušenje od 30 kvadrata kod Đerma i to za 45.000 evra!

- Đeram pijaca 30 kvadrata 45.000. Objekat za rušenje u zajedničkom dvorištu. Ima prikjučke struje i vode. Uknjižen na 30 metara kvadratnih. Agencijska provizija dva odsto - piše u oglasu na društvenim mrežama, a ispod fotografije su se nizali komentari korisnika.

stan, objekat za rušenje
foto: Printskrin Tviter

- Ovo je stvarno džabe, zidaće se ovde. Na ovih 30 kvadrata će da "legne" jedan dvosoban stan kad nikne zgrada. Da imam viška para, sutra bih kupila - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Praktično poklanjaju. Ekstra povoljno.Đeram = 4.000 evra po kvadratu - glasili su neki od komentara.

Podsetimo, izveštaj Republičkog geodetskog zavoda za prvi kvartal 2023. godine pokazuje da je najskuplji kvadrat stana prodat u Beogradu na vodi i to po ceni od 11.474 evra, ukupne površine je 143 kvadratna metra, dok je najskuplji stan od 383 m2, koštao je neverovatnih 2.601.888 evra i takođe je u pazaren u glavnom gradu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track