50 KVADRATA NA 3 ARA PLACA ZA 20.000 EVRA: Za vikendicu deluje skupo, ali caka je u ovoj lokaciji koja može brzo da je otplati!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

kolike su cene

50 KVADRATA NA 3 ARA PLACA ZA 20.000 EVRA: Za vikendicu deluje skupo, ali caka je u ovoj lokaciji koja može brzo da je otplati!

Nekretnine -

BEOGRAD - Za mnoge je vikend proveden u nekoj od banja najlepši mogući odmor. Tako nije ni čudo da su postale sve popularnije, naročito u poslednje dve godine.

Mnogi su se odlučili na ulaganje u nekretnine u srpskim banjama, obično vikendice, jer pored toga što je odmor zagarantovan, isplativost je višestruka. Bum su doživele toko pandemije korona virusa, ali potražnja za ovim tipom nekretnina ne jenjava ni danas.

Skoro sve banje u Srbiji procvetale su, rekordan broj vikendica prodat je u najpoznatijim srpskim banjama kao što su Vrnjačka Banja, Sokobanja, Banja Koviljača... Potražnja za ovom vrstom nekretnine i nakon korone ostale je stabilna.

Vrnjačka Banja

Jedna od najjeftinijih banjskih nekretnina nalazi se u Vrnjačkoj Banji. U oglasu koji je okačio izvesni Jovan je naglašeno da je u pitanju stara kuća u okolini Vrnjačke Banje. Kuća ima 50 metara kvadratnih i plac od 3,27 ari, u oglasu je navedeno da je legalizovana. Sve to po ceni od 20.000 evra.

Vrnjačka Banja
foto: Shutterstock

Sokobanja

Kada je reč o Sokobanji, tu je kuća po još nižoj ceni. U opisu oglasa stoji da se kuća prodaje u okolini Rtnja-Vrmdža (Soko Banja). Stara gradnja je u pitanju. Cena ove kuće iznosi 19.000 evra.

Banja Koviljača

Vikendica u Banji Koviljači oglašena je po ceni od 30.000 evra. Pet ari placa, kuća sa potkrovljem 94 metra kvadratna, plus pomoćna kuća od 30 metara kvadratnih i dve šupe. Prizemna kuća je u pitanju u veoma mirnom kraju, napisano je u oglasu.

Ovčar Banja

Jednospratna kuća u Ovčar Banji, okolina Čačka, oglašena je na prodaju za 19.000 evra. Vikendica ima 44 metra kvadratna, dve sobe i 2 ara placa. Kako se navodi u oglasu uknjižena je, pored dve sobe ima i kupatilo, kuhinju, tavan...

Banja Kanjiža

Kuća 5 kilometara od Kanjiže, a 12 kilometara od auto-puta Beograd-Budimpešta. Od pratećih objekata ima letnju kuhinju, garažu i 1,5 ara bašte. Kuća ima 4 spavaće sobe, kuhinju trpezariju, dnevni boravak. Sve je kompletno namešteno i opremljeno. Cena iznosi 30.000 evra i u nju je uklječeno i nameštaj i tehnika, navedeno je u oglasu.

Banja Vrujci

Vikendica u Banji Vrujci koja se nalazi na 1,2 kilometara od centra banje, ponuđena je po ceni od 35.000 evra. Dvospratna kuća ima 50 metara kvadratnih i još 50 sa potkrovljem i terasom oko cele kuće, sa montažnom garažom. U oglasu je navedeno da je kuća u odličnom stanju kao i da je odmah useljiva.

Niška banja

Vikendica u u okolini Niške Banje na ulazu u selo Ostrovica oglašena je na prodaju za svega 19.000 evra. Od centra grada udaljena je 18 kilometara. U pitanju je dvospratni objekat. Plac na kome se nalazi površine je 8 ara, dok objekat zauzima 58 metara kvadratnih. Poseduje i jedno parking mesto kao i tersau.

Prolom banja

Na jednom sajtu za oglašavanje nekretnina oglašenu su dve kuće na prodaju na placu površine 280 metara kvadratnih. Jedna od njih je prizemna i ima 3 sobe, površine 50 metara kvadratnih, a kvadratura druge kuće iznosi 77 metara kvadratnih. Obe kuće prodaju se po ceni od 36.000 evra. U oglasu je naglašeno da je potrebna adaptacija kuće.

Mataruška banja

Vikendica u okolini Mataruške Banje oglašena je na prodaju po ceni od 28.000 evra. U oglasu je navedeno da se prodaje kuća plus plac na kom se nalazi i šupa. Kuća ima 70 metara kvadratnih, dok je plac 29 ari.

Palićka banja

U oklini Palićke Banje prodaje se vikendica za 27.000 evra. Kuća je dvojna, građena od čvrstog materijala površine 56 metara kvadratnih na placu od 225 metara kvadratnih. Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje, kupatila i dve sobe. Poseduje i podrum.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track