KUPCI ZAGLEDALI I PO NEKOLIKO PUTA! "MORA DA FALI NEKA BROJKA U CENI" Ženske patike za 99,99 dinara u jednoj beogradskoj radnji
Foto: Printscreen/Facebook

nesvakidašnja cena u jednoj beogradskoj prodavnici

KUPCI ZAGLEDALI I PO NEKOLIKO PUTA! "MORA DA FALI NEKA BROJKA U CENI" Ženske patike za 99,99 dinara u jednoj beogradskoj radnji

Novčanik -

BEOGRAD - U poslednje vreme, kupci se obično hvataju za glavu zbog rasta cena robe, a juče su se u jednom velikom trgovinskom lancu začudili ponudom patika, skoro pa za džabe.

Naime, ženske, bele, lakovane patike na sniženju koštale su samo 99,99 dinara.

Kako je prodavačica jedne od radnji ovog lanca u Beogradu objasnila, odeća i obuća nije prevashodna delatnost ove trgovinske kuće, već prehrambeni prozvodi, ali ponekad imaju i robu iz drugog asortimana, poput ovih patika i to po povoljnim cenama, pišu Novosti.

Ove patike sada su na sniženju 72 odsto, pa su pre koštale 369,99 dinara, a sada 99,99.

jeftine patike
foto: Printscreen/Facebook

Kupci su juče komentarisali da se isplati kupiti ih i obuti samo jednom, nekome pokloniti, a za te pare su dobre i da se nose za rad u dvorištu. U ranim jutarnjim časovima, na rafu su bila preostala samo dva para.

Inače, u istoj radnji po ceni od 100 dinara mogu da se kupe litar mleka, čokoladica, kesa grickalica, makarone, pa je čovek koji se zatekao u radnji komentarisao da "možeš da se obuješ i zasladiš" za 200 dinara.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track