LUDILO! KUĆICA STARA 53 GODINE PRODATA ZA 8 MILIONA DOLARA! Oborila rekord, lokacija odigrala ključnu ulogu (FOTO)
Foto: Printscreen

kupljena 1969. godine

LUDILO! KUĆICA STARA 53 GODINE PRODATA ZA 8 MILIONA DOLARA! Oborila rekord, lokacija odigrala ključnu ulogu (FOTO)

Nekretnine -

Mala kuća na sidnejskoj obali u Kabariti, koju je jedna porodica kupila 1969. godine za 17.000 dolara, prodata je za više od 8 miliona dolara.

Kuća u ulici 9 Collingvood Ave Cabarita prodata je manje od 24 sata pre nego što je trebalo da ode na aukciju, za rekordnih 8,35 miliona dolara.

Prodaja je oborila Kabaritin rekord. Privlačnost imanja bila je njegova glavna lokacija na jednom od najtraženijih mesta u ovom delu Sidneja.

Imovina je prodata manje od 24 sata pre nego što je trebalo da bude stavljena na licitaciju.

Izvršni direktor i osnivač agencije za nekretnine Horvud, Nolan Ben Horvud rekao je da je lokacija na obali jedna od najboljih i da kao takva prestiže i Stratfild po popularnosti.

kuća, Australija
foto: Printscreen

- Konkord i Kabarita pored vode su najpoznatija mesta za život - rekao je on i dodao da se nalaze blizu elitnih privatnih škola, pa je zbog toga ovo retka prilika.

Horvud je rekao da je imanje, koja je bilo u istoj porodici 53 godine, imalo ponude od oko 8 miliona dolara pre aukcije, međutim mnogi su tražili dugu isplatu, što nije odgovaralo vlasniku.

- Kuća je prodata porodici koja želi da sagradi dom posle više godina iznajmljivanja kuća - kaže Horvud.

Vlasnik ove kuće koja ima izlaz na obalu do zaliva France na reci Paramatta, stariji gospodin, odlučio je da je vreme da se krene dalje.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track