PETAR IZDAJE SMEŠTAJ ISPOD SVAKE CENE, ALI PRIMA SAMO OVE GOSTE: Jedne oduševio, druge razljutio ovim OGLASOM

može i ovako

PETAR IZDAJE SMEŠTAJ ISPOD SVAKE CENE, ALI PRIMA SAMO OVE GOSTE: Jedne oduševio, druge razljutio ovim OGLASOM

Novčanik -

Apartmane iznajmljuje desetak godina, a ovaj oglas nije mu prvi duhoviti, samo što ga ranije, kaže, nisu primetili mediji. Apartmane koje je ponudio su se razgrabili, a neki su čak izrazili želju da rezervišu i za iduću godinu.

Toliko mu je puta za 24 sata zazvonio telefon da će mu, kaže, “otpasti uši”. Dalmatincu Petru Zuanoviću Zuji telefonska linija “užarila” se nakon što je na Facebook stranici objavio zanimljiv oglas za iznajmljivanje njegovih apartmana. Naglasio je da su vrata ovoga leta otvorena samo domaćim gostima i cene su niže od uobičajenih na jadranskoj obali. Snizio ih je, kako je objasnio, jer su se “cene svi napumpalI kao šlauf pre plaže”, “deset deka zimske je 15 kuna na akciji", a “mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta”.

Oglas za apartman na moru postao je veliki hit uz komentar:"Jeftino, ali samo za domaće…"

– Da sam znao da će biti ovako, stavio bih običan oglas – komentiriše kroz smeh Petar Zuanović popularnost koju je pridobio oglasom za najam tri apartmana u Selinama.

– Sve je istina, cene su zaista takve kako piše – potvrđuje odmah.

A apartmani su odmah i razgrabljeni. Građani su, naime, odlično reagovali na njegov potez.

– Ni ne znam više koliko me ljudi zvalo, ali sigurno je 20 ili 30 porodica rezervisalo termine za ovo leto. Ima i deset do petnaest njih koji su ozbiljno izrazili želju da ih zabeležim za sledeću sezonu. Kažem im: “Čekajte malo, ljudi, još ni ova sezona nije počela”.

kurir.rs / poslovni.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track