DA ULOŽIŠ I NE POKAJEŠ SE! Ove kuće i vikendice u Beogradu samo 20.000 € I MANJE: Kuća od 46 kvadrata i 15 ari placa za 16.000 €
Foto: Shutterstock

vredi

DA ULOŽIŠ I NE POKAJEŠ SE! Ove kuće i vikendice u Beogradu samo 20.000 € I MANJE: Kuća od 46 kvadrata i 15 ari placa za 16.000 €

Nekretnine -

Deluje nestvarno ali zaista u Beogradu možete kupiti kuću i vikendicu po ceni jednog boljeg automobila.

Evo primera radi prodaje se kuća u Šopićima sa placem od 5 ari. Nalazi se na 300m od Ibarske magistrale a na 200m od stadiona i buvljaka. Cena je 20.000 evra. Za hiljadu evra manje možete kupiti vikendicu u Grockoj od oko 30m² sa 13 ari placa. Kuća se prodaje u viđenom stanju kao neuknjiženi objekat, dok se zemljište vodi kao poljoprivredno. Vikendica je solidno zidana od bloka, sastoji se od dve prostorije na prizemlju i potkorvlja. U Barajevu imate nešto veću kuću - 40 kvadrata - za 18.000. Plac ima 15 ari. Kuća je legalizovana, sa pomoćnim objektima, šupe, letnja kuhinja, pušnica, bunar. Gradska voda je dovedena do kuće, ali nije uvedena u kuću.

srpska kuća, obična kuća, kuća za izdavanje, kuća na prodaju, kuća sa dvorištem, kuća sa placom, kuća u izgradnji, kuća
foto: Shutterstock, Ilustracija

Ko ipak želi kuću koja nije veličine jednosobnog stana može za 18.000 evra da kupi kuću u Vrčinu od 159 kvadrata. Kuća se sastoji iz dva dela dva sprata. Gornji sprat nije sređen dok na dođem ima tri sobe, kupatilo, hodnik, kuhinja sa trpezarijom. Plac je 3 ara ispred kuće i pola ara iza kuće. Ko voli Kosmaj evo idealne prilike - kuća u Koraćici. U pitanju je stara kućica, blatnjara sa jednom prostorijom i započetom gradnjom kuhinje i kupatila. Kuća ima 46 kvadrata i 15 ari placa. Osim ograđene njive, u sklopu placa se nalazi bunar sa vodom u dvorišnom delu kuće. Cena - 16.000 evra. Ima i neka međuvarijanta - stan u kući. Mnogi i to vole. U selu Dren, kod Obrenovca, se prodaje stan od 37m2, u koji je stao hodnik, kuhinja, kupatilo, dve sobe i ostava. Centar sela, vrtić je u okviru dvorišta, tu je i škola, prodavnice, zdravstvena stanica. Cena 15.000 evra.

kuća, vikendica, Divčibare
foto: Shutterstock

Kome je posebno bitno da ima veliki, ali baš veliki plac onda neka ppgleda ovu ponudu. Na prodaju kuća u Živkovcu sa 43 ari placa, garažom i pomoćnim objektom. Kuća se nalazi na opštini Grocka. Kuća ima 55m2 ima vodu i struju, mogućnost priključenja na gas. Kuća se nalazi na 2 km od autoputa. Cena je 15.000 evra. U ponudi imamo još jednu kuću u Koraćici. Doduše, ovde je reč o montažnoj vikendici na 10 ari placa. Voda je bunarska ali nije priključena na električnu mrežu, mada navode u oglasu da je “struja nedaleko”. Cena kao i prethodna - 15.000.

Za manje od 20.000 evra možete dobiti i vikendicu i voćnjak u Grockoj. Problem je samo što je vikendica približno. 9m² ali je zato plac veliki - 44 ara. Zemljište se sastoji od dve parcele i prodaje kao imanje sa vinogradarskom kućicom. Mogući su priključci na vodovod i struju kao i legalizacija vikendice u smislu vinogradarske kućice. Vikendica je kao objekat neuknjižena, a zemljište se vodi kao poljoprivredno. Cena takođe 15.000. I za kraj - plac nedaleko od centra Stepojevca. Plac je podeljen u dve celine: prva se sastoji od dela koji se nalazi do same ulice koji je pod nagibom i gornjeg ravnog dela na kome se nalaze dve kuće koje nisu legalizovane. Donji nivo placa je pošumljen dok je gornji pokriven zelenom površinom osim delova koji su pokriveni objektom. Za ovo bi trebalo da izdvojite 13.000 evra.

Kurir.rs/SASOMANGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track