Katar ervejz uveo letove Beograd - Doha
Foto: FONET

Aerodrom "Nikola Tesla"

Katar ervejz uveo letove Beograd - Doha

InfoBiz -
Linija će biti tri puta nedeljno - utorkom, četvrkom i nedeljom

BEOGRAD - Bliskoistočna aviokompanija Katar ervejz (Qatar Airways) danas je počela da leti iz Srbije uvođenjem letova na relaciji Beograd-Doha. Kako je najavljeno, letovi između te dve destinacije biće tri puta nedeljno - utorkom, četvrkom i nedeljom.

Katar ervejz je uvođenjem linije iz Beograda povećao broj letova ka evropskom kontinentu na 32 odredišta. Avion tipa Erbas (Airbus) A320 poletaće iz Dohe i imaće dve klase - biznis, sa 12, i ekonomsku, sa 132 sedišta. Putnicima iz Srbije ta aviokompanija nudi mogućnost da preko Dohe putuju ka Singapuru, Bangkoku, Hongkongu, Goi, Dubaiju, Melburnu, Johanesburgu i Kejptaunu.

Prvim letom iz Dohe u Beograd su doleteli i predstavnici medija i tur-operatera iz Kine i Australije. Iz Ministarsta finansija i privrede su saopštili da će za njihov boravak u Srbiji biti zadužena Turistička organizacija Srbije i da će imati priliku da posete najznačajnija turistička odredišta u Srbiji. Katar ervejz ima flotu od 110 aviona koji putnike prevoze na 118 poslovnih i turističkih destinacija u Evropi, na Bliskom istoku, u Africi, Aziji i Severnoj i Južnoj Americi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track