BEČIĆI: Dačić na Samitu 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope

Vlada Srbije

BEČIĆI: Dačić na Samitu 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope

InfoBiz -
Kako je najavila Vlada Srbije, tokom posete Crnoj Gori, premijer Dačić sastaće se sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić učestvovaće na drugom Samitu 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope, koji danas počinje u Bečhićima u Crnoj Gori i traje dva dana, najavila je Vlada Srbije.

Osim premijera Srbije, na Samitu učestvuju predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, predsedavajući Savetu ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda, ministar privrednog razvoja i tehnologije Republike Slovenije Slavko Stepišnik i zamenik ministra ekonomije Republike Makedonije Hristijan Delev.

Kako je najavila Vlada Srbije, tokom posete Crnoj Gori, premijer Dačić sastaće se sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Drugi Samit 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope "Dogovor za novo doba" okupiće oko 100 najuticajnijih biznis lidera regiona. Glavna tema dvodnevnog samita je kako iskoristiti dosadašnja iskustva i potencijale regiona za kreiranje održivih projekata za zajednički nastup na trećim tržištima, ali i za saradnju u regionu koja bi doprinela konkurentnijim proizvodima i uslugama i rešavanju gorućeg problema nezaposlenosti u regionu.

Zemlje učesnice drugog Samita100 biznis lidera su Slovenija, Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, i Makedonija, a koorganizatori skupa su Srpska asocijacija menadžera (SAM) i Atlas Fondacija, pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore, a u saradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) i Združenjem Managera Slovenije (MAS) a uz pomoć BBI banke iz Sarajeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track