Dodik i Ilić o saradnji u oblasti infrastrukture
Foto: Fonet

Sastanak u Banjaluci

Dodik i Ilić o saradnji u oblasti infrastrukture

InfoBiz -
Ilić je upoznao Dodika o detaljima Protokola koji je sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem potpisao u Banjaluci

BANJALUKA - Realizacija projekta izgradnje mosta preko reke Drine između Bratunca i Ljubovije, kao i sličnih projekata, zajednički je interes Republike Srpske i Srbije, koji će omogućiti njihovu bolju povezanost i obostrani razvoj, smatra predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Tokom današnjeg sastanka u Banjaluci sa ministrom građevinarstva i urbanizma Srbije Velimirom Ilićem razgovarano je i o mogućnostima zajedničkog učešća Republike Srpske i Srbije u projektima izgradnje saobraćajne infrastrukture, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske.

Ilić je upoznao Dodika o detaljima Protokola koji je sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem potpisao u Banjaluci, a odnosi se na izgradnju mosta preko reke Drine između Bratunca i Ljubovije. Zajednički je konstatovano da će izgradnja ovog mosta olakšati saobraćaj između Republike Srpske i Srbije, navodi se u saopštenju.

Sastanku je prisustvovao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track