Ekonomski institut podržao prvu Newsweek energetsku konferenciju

11. decembra

Ekonomski institut podržao prvu Newsweek energetsku konferenciju

InfoBiz -
Najveće kompanije iz ove oblasti okupiće se 11. decembra ove godine u Beogradu u hotelu Kraun plaza na prvoj velikoj Newsweek energetskoj konferenciji pod nazivom Snaga srpske energetike

BEOGRAD - Ekonomski institut danas je postao partner u organizaciji prve Newsweek energetske konferencije. Ova ugledna naučna kuća okupiće na tom stručnom i poslovnom događaju najveće regionalne kompanije u okviru panela "Energetika - snaga regiona".

Direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović istakao je veliki značaj Newsweek konferencije za afirmaciju energetike kao strateškog resursa naše zemlje, ali i regiona, kako za razvoj tako i za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

"Ekonomski institut je prirodan partner Newsweek energetske konferencije. U prethodnih nekoliko godina radili smo više projekata za 'Elektroprivredu Srbije, 'Elektromrežu', kao i za najveće elektroprivrede u regionu. Okupićemo ih sve u Beogradu i razgovarati o najaktuelnijim temama. Ovo će biti velika šansa za jačanje imidža naše privrede, ali i za promociju neophodnosti bolje saradnje između elektroprivreda u regionu", rekao je direktor Ekonomskog instituta.

Najveće kompanije iz ove oblasti okupiće se 11. decembra ove godine u Beogradu u hotelu "Kraun plaza" na prvoj velikoj Newsweek energetskoj konferenciji pod nazivom "Snaga srpske energetike".

Više od sto učesnika imaće priliku da otvoreno razgovara o svim izazovima i trendovima u jednoj od najvažnijih grana naše ekonomije. Pokrovitelj konferencije je Ministarstvo rudarstva i energetike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track