TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnici stanova u Beogradu iz Pančeva i Vlasotinaca!

179 nagrada

TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnici stanova u Beogradu iz Pančeva i Vlasotinaca!

InfoBiz -

BEOGRAD - Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", počelo, uz TV i prenos na državnom sajtu posvećenom igri.

Izvlačenje nagrada u igri Uzmi račun i pobedi možete pratiti OVDE

18.30

- Atletski reprezentativac Asmir Kolašinac izvlači dobitnike glavne nagrade, stanova u Beogradu. Prva dva izvučena koverta poslali su Sofija Manojlović iz Pančeva i Bogdanović Goran iz Vlasotinca. Komisija je posle provere ispavnosti njihovih računa potvrdila da su Sofija i Goran dobitnici stanova.

18.22 - Dobitnici drugi šest automobila Fijat 500 L su: Sandra Kučanović Novi Beograd, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Stanojev Marica iz Bečeja, Đurić Marija iz Lazarevca i Bora Gilezan iz Zrenjanina.

18.14

- Glumci Bora Nenić i Ivan Tomić izvlače dobitnike putovanja. Put u Grčku na letovanje su dobili Đuro Tutuš iz Novog Sada, i Živanović Miodrag iz Kragujevca. Ksenija Punić iz Beograda je dobila put u Pariz, a put u Njujork je dobio Marković Zvonimir iz Kragujevca.

18.11 - Dobitnici automobila Fijat 500 L su: Vrgoč Milenko, Čelarevo, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević, Sovljak Crna Bara, Stojadinović Goran iz Vlasotinca,Tomić Milivoje iz Vrnjačke Banje i Subić Josin iz Uzdina

Foto. Printscreen RTS
Foto. Printscreen RTS

17.58 - Počinje izvlačenje prvih 6 automobila Fiat 500L. Zorana Arunović i Mihail Dudaš, krenuli u bazen da izvuku prve dobitnike. Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevća nije ispravna. Jedan račun nije fikskalan i njegova koverta je proglašena neregularna.

17.56 - Komisija je saopštila da je drugo izvačenje bilo regularno 188 nagrada izvučeno. 19 koverata bilo neispravno. 6 koverata vodilo na maloletnike. Iz prvog izvlačenja 150 dobitnika je preuzelo potvrdu, a iz drugog nagradu preuzelo 141 dobitnik. Uslovi su se stekli izvlačenje može da počne.

17.52 - Nivo koverata u pretposlednjem izvlačenju raste iz dana u dan. Broj sada se kreće blizu sedam miliona.

Bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Samo ako poštujete ova pravila možete da se nadate nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi

Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara.Sve koverte koje budu pristigle do petka u minut do ponoći, učestvovaće u trećem izvlačenju nagradne igre. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija javnog servisa. Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju i biće prenošeno putem lajvstrima na sajtovima uzmiracun.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.Imena dobitnika biće objavljena u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track