(FOTO) VUČIĆ U BEČEJU: Otvoren novi pogon, posao za 150 radnika
Foto: Tanjug Printscreen

Investicija vredna 1,3 miliona evra

(FOTO) VUČIĆ U BEČEJU: Otvoren novi pogon, posao za 150 radnika

InfoBiz -

BEČEJ - Kompanija Knot Autofleks Jug (Knott Autofleks Jug) danas je u Bečeju otvorila novi pogon u koji je investirano 1,3 miliona evra i u njemu će biti zaposleno 150 radnika.

1 / 3 Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Otvaranju pogona od 9.500 kvadrata u kojem će se proizvoditi delovi za auto-prikolice prisustvovao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Kompanija Knott Autofleks Jug od 2003. godine ima proizvodnju u pogonu od 10.000 kvadrata u kojem sada radi 210 ljudi. Većinski vlasnik kompanije je mađarska grupacija Autofleks Knott.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vučić: Boljitak svakih ššest meseci, novčanik u najboljem redu

Javne finansije u Srbiji su sigurne, državni novčanik je u najboljem redu, a sada je na nama da se postaramo za novčanike svih građana, poručio je premijer Aleksandar Vučić. "Neće ići lako ni brzo, ali sam siguran da ćete na svakih šest meseci svake godine osećati boljitak", poručio je Vučić na otvaranju novog pogona fabrike "Knott Autofex" u Bečeju. Vučić je rekao da su javne finansije sigurne, te da je javni dug počeo da opada.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

"Biće i 50.000 zaposlenih u firmama iz Nemačke"

Vučić je izjavio da je sada 33.000 ljudi zaposleno u nemačkim firmama koje posluju u Srbiji te da očekuje da će uskoro taj broj biti i veći od 35.000. Kako je rekao u obraćanju na otvaranju novog pogona fabrike "Knott Autoflex yug" za proizvodnju delova za autoprikolice u Bečeju, u kojem će biti zaposleno dodatnih 150 radnika, Vučić veruje da će taj broj u narednom periodu premašiti i 50.000 zaposlenih u firmama iz Nemačke.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track