Najnovije vesti

DOKLE, BRE, VIŠE ZLOTVORI KORUMPIRANI? Nezapamćena hajka na Adrija mediju i Kurir i dalje traje! 800 zaposlenih bez plate!

NEVIĐENA HAJKA NA AMG I KURIR UŠLA U TREĆI MESEC

DOKLE, BRE, VIŠE ZLOTVORI KORUMPIRANI? Nezapamćena hajka na Adrija mediju i Kurir i dalje traje! 800 zaposlenih bez plate!

Društvo

3.500 članova porodica više od 800 zaposlenih u Adrija mediji po prvi put je ostalo bez primanja.

Zbog brutalne represije, nezapamćene, protivpravne blokade Adrija medije koja traje već tri meseca, kompanija nije uspela da isplati zarade zaposlenima.


Kao posledica toga radnici neće biti u prilici da izmiruju svoje obaveze, plaćaju račune, kredite, a svojoj deci neće moći da obezbede ni ono najosnovnije.

Za ovo dešavanje odgovorni su svi iz izvršne vlasti koji zloupotrebljavaju javna ovlašćenja u cilju represije, a pogotovo Dragana Marković, direktorka Poreske uprave i Ivana Draganjac, direktorka filijale Stari grad.

Naša kompanija je protiv njih već podnela nekoliko krivičnih prijava, ali one i dalje zlostavljaju stotine zaposlenih u Adrija mediji.

Njih dve su do sada pogazile sve zakone Republike Srbije i na najgori mogući način uzurpirale i prisvojile nadležnosti Poreske uprave.

Osim tromesečne blokade svih naših računa, svakodnevne kontrole od strane desetina inspekcijskih timova i stotina inspektora, zaposleni u Adrija mediji izloženi su pravom linču u provladinim medijima, zabranjeno je oglašavanje u našim izdanjima, zabranjuju prodaju naših izdanja, prete našim poslovnim partnerima da ne posluju s nama... Ovu cenzuru i represiju nad medijima Srbija do sada nije videla.

 

foto: KurirAdrija medija i sada, posle ovih neviđenih pritisaka na računima poseduje dovoljno novca da servisira sve potrebe, da svima isplati plate i obezbedi dobavljače, ali Poreska uprava nam je zabranila da razpolažemo sa našim teško zarađenim novcem.

 

Namera je jasna: oteti Adrija mediju, uništiti dnevni list Kurir. Već su ugasili naš Newsweek Srbija, ugušiti svaku kritiku po svaku cenu, pa čak i grubo kršeći zakone Republike Srbije.

Koristićemo sva zakonima predviđena sredstva da zaštitimo našu kompaniju i sve zaposlene koji se u katastrofalnim uslovima represije, zastrašivanja i pretnji, svakog dana bore da urade svoj posao najbolje što mogu.

Poručujemo svima koji su učestvovali u ovoj brutalnoj represiji prema našoj kompaniji, našim zaposlenima i njihovim porodicama, da će odgovarati pred zakonima Srbije, za sva zlodela, za svu patnju, za svu muku, za svaku prolivenu suzu.

Niko od njih ovog puta neće pobeći od pravde koliko god da njeno sprovođenje traje.

Učinićemo sve što je u našoj moći da kompaniju očuvamo jakom kakva je uvek i bila.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVI SKANDALOZNI SNIMCI VUČIĆEVE CENZURE! POSRAMLJENI RADNICI PRIZNAJU DA IM ŠEFOVI NAREĐUJU DA KRIJU KURIR

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...