BUDIMO HUMANI: Pomozite Vladimiru da pobedi kancer!
Foto: Printscreen

NOVČANA SREDSTVA

BUDIMO HUMANI: Pomozite Vladimiru da pobedi kancer!

Društvo -

Humanitarna fondacija Budi human prikuplja novčana sredstva za Vladimira Čarapića (1981).

Dva meseca posle operacije tumora u butnom mišiću 2016. godine, Vladimiru su na snimanju uočene promene na plućima. Tada je ustanovljena metastaza Synovio sarkoma na oba plućna krila.

Narednih šest meseci, Vladimir prolazi koz 9 ciklusa hemioterapije. Nakon završenih terapija, operativno su uklonjenje meta promene u desnom plućnom krilu. Zatim slede još dva ciklusa hemioterapije, koji su dali pozitivne rezultate, i ovaj redak oblik tumora mekog i vezivnog tkiva se smanjio.

foto: Printscreen

Ove godine u maju, na snimku su ponovo registrovane meta promene, na oba plućna krila i Vladimir se trenutno nalazi na terapiji. Pomozimo Vladimiru! Upišimo 390 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Vladimir pobedi kancer! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track