MILAN GUTOVIĆ NIKAD OŠTRIJI: Nismo u stanju da civilizovano razgovaramo jer smo nevaspitani!
Foto: Dado Đilas

GLUMAC BEZ DLAKE NA JEZIKU

MILAN GUTOVIĆ NIKAD OŠTRIJI: Nismo u stanju da civilizovano razgovaramo jer smo nevaspitani!

Društvo -

Naši političari po retorici koji koriste neodoljivo podsećaju na lik Srećka Šojića, kaže glumac Milan Lane Gutović.

Region je pred ratom, ocenjuje on i dodaje da nismo u stanju civilizovano da razgovaramo jer smo nevaspitani, i sve više slični Šojiću koji je oličenje nevaspitanja.

Razni "Šojići" su naselili skupštinu, rekao je Gutović.

"Kako je država gubila značaj, padala i po stanovništvu i teritoriji, i moralno, ti Šojići su naselili i Skupštinu. Naši političari neodovljivo podsećaju po retorici koju koriste na tog nesrećnog Šojića. U stvari, on je sretan, ali smo nesrećni mi drugi, koji živimo pod vlašću tih Šojića", kaže.

foto: Dado Đilas

Kako je naveo, političari obogaćuju likove poput tog svojim "kretenskim izjavama" i dometima koje on kao glumac nije uspeo da izvede.

"Te imbecilne ideje političke, one pripadaju posebnom tipu ličnosti, ne govorim samo o Srbiji, već i o Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, BiH… taj kretenizam je izgleda infektivan", dodao je.

Govoreći o regionu on je rekao da smo pred ratom.

"To mora da se reguliše na neki drugi način. Ukoliko nas svetske sile ne pomire, mi ćemo da se potučemo, nismo u stanju da civilizovano razgovaramo jer smo nevaspitani, zato smo sve više slični liku Šojića koji su oličenje nevaspitanja".

Kurir.rs/N1/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track