DRAMA U MRČAJEVCIMA! SPREMA SE LINČ! Besni meštani opkolili kuću bludnog raspopa Miroljuba (50) u kojoj se zatvorio sa bratanicom Jasminom (19) (VIDEO)
Foto: Printscreen

Saga iz Mrčajevaca

DRAMA U MRČAJEVCIMA! SPREMA SE LINČ! Besni meštani opkolili kuću bludnog raspopa Miroljuba (50) u kojoj se zatvorio sa bratanicom Jasminom (19) (VIDEO)

Društvo -

Jasmina nije želela s nama, vratila se u Mrčajevce s Miroljubom. Od trenutka kada ga je u policiji ponovo ugledala, kao omađijana, sestru i mene više nije želela da vidi. Ne znam kud ćemo od sramote, priča očajni otac Perica Stefanović

Jasmina Stefanović (19) iz Mrčajevaca, brucoš niškog arhitektonskog fakulteta, odbila je da se vrati porodici, nakon što su je otac Perica (43) i mlađa sestra Kristina (17) našli u Crnoj Gori, gde se gotovo nedelju dana skrivala s raspopom Miroljubom Šćepovićem, svojim stricem, s kojim je, po svemu sudeći, u emotivnoj vezi.

Danas su u Mrčajevcima ispred kuće Šćepovića, gde su zabarikadirani Jasmina i Miroljub, počeli da se okupljaju meštani, njih više desetina, negodujući zbog ove veze. Kuću bludnog raspopa čuvaju jake policijske snage.

- Jednom će morati da izađe iz ove tvrđave i da komšijama pogleda u oči, sram ga bilo. Danas Stefanovići, sutra bilo čije dete može mu pasti u ruke, on je đavolji izaslanik - kažu seljani. Neki su mu pretili linčom, zato iz kuće ne sme da izađe. Svi znamo za njegovu bludnu i nimalo svetlu prošlost, ali ovako nešto nije smeo da uradi. Svi ga osuđuju što je zaveo bratanicu, ovakvu sramotu Mrčajevci ne pamte - priča meštanin Marko S.

foto: Kurir

Slučaj im pomogao

Da podsetimo, nakon filmske potere po crnogorskim gradovima, svi akteri sage o bludnom popu i bratanici su se vratili u Mrčajevce.

- Mi smo u Crnu Goru krenuli u subotu uveče, jer su nam javili da su granicu prešli na Gostunu. Otišli smo u Herceg Novi, a potom u Tivat, gde su boravili nekoliko dana, ali ih tamo nismo našli, jer su već bili napustili ta mesta - priča Perica Stefanović. - Lutali smo Bokokotorskim zalivom u nadi da ćemo sresti auto čačanskih tabli, ali nismo imali sreće. Sve vreme našeg boravka tamo, ljudi su nam javljali gde se oni nalaze, ali su bili brži od nas i izmicali nam. Nemajući kud, odlučili smo da se vratimo za Čačak, ali sam pre toga rešio da odem pod Ostrog. Tamo sam se bos popeo i bos sam sišao, moleći se svu noć da nađem najstariju ćerku. Nakon sedam neprospavanih noći, preko Nikšića smo krenuli za Čačak, međutim, ispred Podgorice nas je zaustavio udes, zbog kojega smo stajali u koloni. U tom čekanju, mlađoj ćerki je stigla poruka da su Jasmina i Miroljub tog dana viđeni u Petrovcu... - objašnjava otac Perica filmsku poteru za odbeglom ćerkom.

foto: Kurir

Čudno ponašanje ćerke

- Vozili smo jedno vreme prema Sozini i negde ispred Virpazara smo stali da predahnemo. Kada sam ponovo seo za volan, nisam verovao svojim očima. U susret mi je dolazio žuti „fijat stilo“ čačanskih registracija, dodao sam gas i preprečio im put. Jasmina je sedela pored njega, ali je s mukom napustila auto i prešla kod nas - priča otac Perica i dodaje da je noć između nedelje i ponedeljka, posle fizičkog obračuna sa Šćepovićem, proveo u pritvoru, nakon čega je pušten da se vrati kući.

- Ali Jasmina nije želela s nama, vratila se u Mrčajevce s Miroljubom. Od trenutka kada ga je u policiji ponovo ugledala, kao omađijana, sestru i mene više nije želela da vidi. - priča otac.

Buran život raspopa

TUKLI GA ZBOG MALOLETNICE

Bivši sveštenik iza sebe ima dva braka i troje dece, dva puta je gubio službu u crkvi, prvi put zbog švaleracije u selu Grivac kod Knića, kada je njegova prva supruga na njega nasrnula nožem, jer ga je uhvatila u preljubi. Tu je od seljaka dobio batine jer se spanđao s maloletnicom, a kada su pale i pretnje, policija je u pretresu njegove kuće u dečjem krevecu našla automatsko oružje.

I večeras narod pred kućom

Glas Zapadne Srbije javlja da su meštani, njih stotinak, pred kućom okupljeni i večeras.

Kurir.rs/Vesna Garić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track