ŽELJKO MITROVIĆ ŽESTOKO O MINISTRU KULTURE: On je glup i površan, nije nikakav ministar već inkvizitor savremenog doba!
Foto: Zorana Jevtić

žestok fajt!

ŽELJKO MITROVIĆ ŽESTOKO O MINISTRU KULTURE: On je glup i površan, nije nikakav ministar već inkvizitor savremenog doba!

Društvo -

Ministar kulture Vladan Vukosavljević izjavio je kako rijaliti programima nije mesto na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, kao i da na ove programe treba uvesti pretplatu, a ubrzo je stigla i reakcija Željka Mitrovića, koji je osmislio „Zadrugu“:

- Ministar, kao i svaka površna neznalica, ovim predlogom hoće da dodatno obogati proizvođače rijaliti sadržaja. Sad bi još da natera građane da plaćaju svoj omiljeni program. Da nije toliko površan i glup, znao bi da snaga ovakvog sadržaja ne zavisi od mesta prikazivanja, jer je Pink u Crnoj Gori uspeo da za samo 10 dana, a posle prodaje nacionalne frekvencije, s potpuno novim kanalom Pink medija M, na kome se emituje uglavnom „Zadruga 2“, postane najgledanija televizija.

Na tvrdnje ministra Vukosavljevića da nema opravdanja da narod želi rijaliti programe, jer ovo nije narod ludaka, Željko Mitrović kaže:

- Ako ministar sebi dozvoli da za narod kaže da je to „narod ludaka“, onda on nije nikakav ministar, već inkvizitor savremenog doba, a ja bih rekao i jedan nesolidan čovek.

Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track