Najnovije vesti

NOVE INFORMACIJE O STANJU ANDRIJE DRAŠKOVIĆA: Čeka se transport za Beograd, ispred bolnice čekaju mnogi prijatelji!
Foto: Indeksonline.rs, Dragan Kadić

INFARKT NA SKIJANJU

NOVE INFORMACIJE O STANJU ANDRIJE DRAŠKOVIĆA: Čeka se transport za Beograd, ispred bolnice čekaju mnogi prijatelji!

Društvo

Direktor novopazarskog zdravstvenog centra dr Meho Mahmutović izjavio je  da se kontraverzni biznismen Andrija Drašković nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice i da se očekuje nakon poslepodneva njegov transport za Beograd.


“Odmah po prijemu u opštu Bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković je hitno smešten na odeljenje intenzivne nege, takozvanu koronarnu jedinicu, gde je odmah uključena tromboliza nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju”.

 

foto: Indeksonline.rs

 

Mahmutović kaže, da Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja.

 

“Po planu je predviđeno da se preveze u tercijalnu ustanovu u Beogradu gde će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stent-a” zaključio je Mahmutović.

 

Radnik ZC Novi Pazar rekao nam je da je video Andriju Draškovića koji se trenutno nalazi u koronarnoj jedinici novopazarskog zdravstvenog centra i da izgleda dobro ali da ispred ZC Novi Pazar stoji veliki broj ljudi koji čekaju njegovo stanje.

 

foto: Indeksonline.rs

 

Da podsetimo, kako je Kurir objavio, kontroverzni biznismen Andrija Drašković doživeo je infarkt na Kopaoniku i hitno je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru.

 

Kako saznajemo, Drašković je jutros tokom skijanja osetio bol u grudima, nakon čega mu je ukazana hitna pomoć na Kopaoniku. Potom je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru.

 

Kurir.rs/Indeksonline

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...