Najnovije vesti

OGLASILA SE SRPKINJA ZBOG KOJE JE PALA AUSTRIJSKA VLADA! Tatjana Gudenus: Nisam na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do ostavke Štrahea!
Foto: Facebook

Reagovanje

OGLASILA SE SRPKINJA ZBOG KOJE JE PALA AUSTRIJSKA VLADA! Tatjana Gudenus: Nisam na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do ostavke Štrahea!

Društvo

Advokati Tajane Gudenus: Označavanjem naše vlastodavke kao nekoga ko svojom „fatalnom privlačnošću“ utiče na politička dešavanja ona postaje meta i ugrožava se njena bezbednost

Tajana Gudenus, Srpkinja o kojoj je Kurir pisao da je srušila austrijsku vladu, oglasila se preko svojih advokata i istakla da nije odgovorna za pad vlade Austrije niti je na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do ostavke Hajnca Kristijana Štrahea.

 

"Ja nisam odgovorna za pad austrijske vlade, niti sam na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do političkih posledica i ostavke vicekancelara Savezne republike Austrije, Hajnca Kristijana Štrahea, navela je Tajana Gudenus u pisanoj izjavi, dostavljenoj Kuriru.

 

Pismom se oglasilo i ortačko advokatsko društvo Stojković, koje zastupa Tajanu Gudenus, i koje je navelo da "označavanjem naše vlastodavke kao nekoga ko svojom „fatalnom privlačnošću“ utiče na politička dešavanja odnosno označavanjem kao nekoga ko predstavlјa toliko moćnu figuru koja je u mogućnosti da svojim ponašanjem dovode do „pada vlade“ jedne od vodećih država Evropske unije ona postaje meta i ugrožava se njena bezbednost"...

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...