Najnovije vesti

UNUKA PRINCEZE JELISAVETE JE BILA SEKSUALNA ROBINJA! Osnivač zloglasne SEKTE sada je proglašem KRIVIM po svim tačkama i preti mu doživotna robija!
Foto: Printscreen, Reuters, Aleksandar Jovanović

čeka se presuda

UNUKA PRINCEZE JELISAVETE JE BILA SEKSUALNA ROBINJA! Osnivač zloglasne SEKTE sada je proglašem KRIVIM po svim tačkama i preti mu doživotna robija!

Društvo

Nakon što je porodica princeze Jelisavate uspešno uspela da oslobodi njenu unuku Indiju, a ćerku poznate glumice Katarine Oksemberg, borba se nastavila.

Osnivaču sekte "NXIVM", Kitu Renieru je konačno završeno suđenje i on je proglašen krivim po svim 7 tačkama optužnice.

U sekti je bila i Indija, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, a vođa sekte je optužen za trgovinu ljudima i podvođenje žena, koje je terao na seks, a potom im telo žigosao svojim inicijalima

Vođa zloglasne sekte NXIVM (Neksijum) Kit Ranijer (57), u čije je kandže upala i Indija (26), unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, uhapšen je u Meksiku pre nekoliko meseci, gde se krio!

Renier i Alison Mek, koji je najpoznatiji po ulozi u seriji "Smallville, optuženi su od strane velike porote u aprilu 2018. zbog učinjenih dela.

Prema rečima javnog tužioca, on je vršio regrutovanje žena koje su verovale da odlaze u "žensku mentorsku grupu" i na taj način ih koristio kao seksualne radnice.

Renier je predstavljen kao vođa, mentor, guru i humanitarac, ali su ga tužioci nazvali predatorom i okarakterisali ga kao šefa kriminalne grupe.

Mnoge žene su, prema rečima javnog tužioca, bile žigosane i primoravane na seks sa Renierom.

Žene su, naime, bile žigosane njegovim inicijalima, a mnoge, uključujući i Indiju Oksenberg, nisu bile svesne inicijala i smatrale su da su u pitanju latinski znakovi.

On je takođe optužen i da je devojke koristio kao seksualno roblje-

Inače, prilikom žigosanja intimnih regija ženskog tela, procedura je bila takva da žena legne gola i bilo joj je rečeno da će bol, koju će osetiti, biti jača i gora od porođaja.

Konačna odluka o kazni koju bi trebalo da dobije Renier se očekuje 25. septembra.

(Kurir.rs/abcNEWS)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...