ŠAPČANI BESNI NA ZELENOVIĆA, PLJUŠTAĆE I  KRIVIČNE PRIJAVE: Odvalila se i pala fasada zgrade za koju je gradska vlast birala tender pre samo 3 godine! Srećom nema ljudskih žrtava! Parkirana vozila olupana!
Foto: Kurir

sreća da niko nije povređen

ŠAPČANI BESNI NA ZELENOVIĆA, PLJUŠTAĆE I KRIVIČNE PRIJAVE: Odvalila se i pala fasada zgrade za koju je gradska vlast birala tender pre samo 3 godine! Srećom nema ljudskih žrtava! Parkirana vozila olupana!

Srbija -

Gotovo cela fasada na jednoj zgradi u ulici Janka Veselinovića u Šapcu odvalila se i srušila tokom neveremena koje je juče podogodilo Srbiju!

foto: Kurir

Preplašeni građani kažu da je čista sreća što niko nije stradao, a posebno su kivni na gradonačelnika Nebojšu Zelenovića i jednog od lidera Saveza za Srbiju, jer je upravo on odgovoran za izbor firme koja je ovu zgradu renovirala 2015. godine!

foto: Beta

- Radila je firma JSP "Stan" u Šapcu, a izvođači su bili "Duga Šakan". Tender je prošao skupštinsko glasanje, a gradonačelnik je odobrio i potpisao ugovor. Stanari su očajni zbog katastrofe koja ih je zadesila, a kada je Zelenović sinoć došao da ih poseti, dočekalo ga je negodovanje, zviždanje i psovanje, zbog čega je ubrzo otišao. Najavljeno je i da će podići krivične prijave protiv Zelenovića i drugih odgovornih - priča izvor Kurira.

foto: Kurir

Stanari iz Janka Veselinovića kažu da je čista sreća što ogroman i pretežak tovar maltera i građevinskog materijala fasade nikoga nije povredio. Nekoliko automobila koji su bili parkirani ispred zgrade su olupani.

foto: Kurir

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track