OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE KOJU SU BRUTALNO TUKLI U BARAJEVU: Mnogo mi je teško, nisam smela ni da pogledam snimak (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

strašno

OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE KOJU SU BRUTALNO TUKLI U BARAJEVU: Mnogo mi je teško, nisam smela ni da pogledam snimak (UZNEMIRUJUĆE)

Društvo -

Dan nakon što se pojavio snimak jezivog vršnjačkog nasilja u dvorištu škole u Barajevu, na kom se jasno vidi i čuje kako se devojčice iživljavaju nad svojom vršnjakinjom udarajući joj šamare, majka maloletne žrtve skupila je snagu da progovori.

Vidno potresena, zahvalila je svima koji su bar stali u odbranu njenog deteta.

Nažalost, devojčicu su zaštitili komentarima samo oni ljudi koji su odgledali video. Oni koji su stajali oko nje u trenutku nasilja, bili su samo nemi posmatrači. A to su njeni vršnjaci, drugari. Dok se devojčica tresla od straha i plakala, oni su se smejali i dobacivali joj.

- Htela bih da se zahvalim svima koji su osudili nasilje. Na snimku je moje dete. Ne mogu vam opisati kako se osećamo i koliko je sve ovo teško. Snimak nisam mogla da odgledam i neću moći. Preteško je - rekla nam je majka maltretirane devojčice.

- Zahvalna sam svima koji su ovo objavili da se konačno stane na put vršnjačkom nasilju koje se svuda gura pod tepih. Najteže mi je kao roditelju što je to moje dete. Svakom bi bilo. Ali sam neizmerno zahvalna policiji koja je u veoma kratkom periodu reagovala na zavidnom nivou. Samo ću reći da su svi zgroženi ovim što se desilo i da će nasilnici biti kažnjeni kako zaslužuju.

Pažnja, video je uznemirujuće sadržine...

Dve devojčice (14) snimljene su kako u dvorištu škole u Barajevu tuku i iživljavaju se nad svojom vršnjakinjom, udarajući joj naizmenično šamare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe. Redakcija Telegraf.rs došla je u posed tog snimka, koji je napravljen ovog utorka, a kako saznajemo, u međuvremenu je postao viral i širi se i među učenicima drugih škola.

Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda Srednje škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica iz jedne srednje škole sa Zvezdare.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track