Borac za pravdu

IGOR JURIĆ OTKRIO ŠTA JE TIJANIN UBICA REKAO KAD SU GA PITALI ZAŠTO JU JE UBIO: Njegov odgovor od 2 reči ubod je u srce svima, a pogledajte anđela kojeg je brutalno ubio!

Društvo -

Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku ubio petnaestogodišnju Tijanu Jurić i potom sakrio njeno telo. Igor Jurić devojčicin otac otkrio je u raspravi o oslobađajućoj presudi za silovatelju deteta od 13 godina na Tviteru šta je ubica njegove ćerke rekao na suđenju zašto je to uradio.

- I na kraju, na sreću ne možeš da znaš kako se osećaju deca i roditelji žrtve pedofila. Ovo je direktan ubod u srce svima nama. Obrazloženje suda za oslobađajuću presudu je da "nije znao". Kada je sudija pitala ubicu mog deteta zašto je to uradio, odgovorio je sa "ne znam". Pozdrav.

Podsetimo, Dragan Đurić osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva Tijane (15). Samo slučajnost je kriva za kobni susret devojčice i monstruma. Tijana se posle ponoći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gde je provodila raspust. U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra „Rata“.

- Ušla je u uličicu koja vodi do „Rate“ i tu se susrela sa monstrumom. Đurić se svojim crvenim „golfom“ upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gde je bio u toku turnir u malom fudbalu. Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad.

Đurić je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u atar kod Sombora, gde je potom i ubio.

foto: Kurir Štampano

Potraga za Tijanom je trajala 13 dana, a telo devojčice policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

Dok je trajala potraga za nestalom Tijanom, Đurić je na internetu pretraživao porniće i raspitivao se za koliko vremena se raspada ljudsko telo.

Kada je Đurić upitan da li ima nešto da doda on je skoro plačnim glasom odgovorio: “Nemam ništa“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track