PREPISKA IZ PAKLA! BOGA MOLE, NA BOGA NE MISLE! Šok fotke i poruke vladike Pahomija: Je l’ nosiš mantiju? To me PALI! (EKSPLICITNI SADRŽAJ)
Foto: Beta/Ministarstvo Kulture, Privatna Arhiva

EKSKLUZIVNO! Bludne radnje

PREPISKA IZ PAKLA! BOGA MOLE, NA BOGA NE MISLE! Šok fotke i poruke vladike Pahomija: Je l’ nosiš mantiju? To me PALI! (EKSPLICITNI SADRŽAJ)

Društvo -

Vladika je izgubio mobilni u manastiru Prohor Pčinjski, eparhijom kružile fotografije golih mladića, muškog polnog organa i lascivne poruke koje su navodno nađene u njegovom telefonu

Vladika vranjski Pahomije Gačić letos je izgubio svoj mobilni telefon u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njegovom telefonu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmenjivao sa dečacima!

Ovo tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vreme kružile u određenim krugovima u Vranju.

Panika u manastiru

- Letos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvenirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao i u telefonu su nađene fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci na slikama, ne vidi im se glava, al’ zato se vidi zadnjica, šarene gaće, a na jednoj od slika je i polni organ. Ti koji su našli telefon su te slike prebacili na svoj telefon. Pored toga, nađena je i prepiska vladike i nekog momka, razmenjivali su lascivne poruke. Jedna od poruka glasila je „Je l’ nosiš mantiju? To me pali“ - otkriva Kurirov izvor.

On naglašava da je vladika Pahomije bio veoma ljut kad je shvatio da mu nema mobilnog telefona.

foto: Privatna Arhiva

- Toliko se prepao, uhvatila ga je panika, skočio mu je i šećer. On je znao šta ima u tom telefonu i zato se tako ponašao. To je bilo opsadno stanje u manastiru, zamalo što policiju nije zvao da traže telefon - priča naš sagovornik i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

- On je vladika, kod njega u telefonu treba da se nalaze slike ikona, Isusa Hrista i krsta, a ne golih zadnjica i polnog organa! Naš izvor kaže da je telefon vranjskog episkopa pronađen u krompirima u komori, gde stoje manastirske potrepštine.

Vladika: Nije prvi napad

Vladika Pahomije potvrdio je juče za Kurir da je izgubio telefon u bašti dok je radio, a na pitanje o eksplicitnim fotografijama i porukama do kojih je došao Kurir, nemušto je odbio da odgovori. Nakon 20 minuta vladika je ponovo kontaktirao sa nama, rekao nam je da je telefon bio u komori, gde je bio nedostupan, kao i da on nema veze s tim fotografijama. Na pitanje da li mu neko smešta gej aferu, odgovara:

foto: Privatna Arhiva

- To nije ni prvi ni poslednji put, već godinama traje napad na mene. Već dugo mi smeštaju, otkud znam ko. Nemam veze s tim fotografijama, bože svašta! Nemam vremena glavu da dignem od obaveza, kamoli da se bavim nekim prepiskama. Znam samo da upalim i isključim telefon, poruku nikad nisam poslao.

Seks-čet

VRELE PORUKE

Prema rečima našeg izvora, u telefonu je, pored eksplicitnih fotografija, nađena je i prepiska između vladike i nekog mladića, koju prenosimo u celosti:

- Je l’ nosiš mantiju? To me pali.

- Jao, provalio si me, da, ali molim te, diskretno. Ko boga te molim. Pusti poruku na Viber, ovde kasne poruke.

- Je l’ me zezaš? Daj mi pravi broj.

Da je vladika svojom nesmotrenošću izgubio mobilni telefon, potvrdio nam je još jedan izvor blizak Pahomiju.

foto: Privatna Arhiva

Boga mole, na Boga ne misle...

AFERE VRANJSKOG EPISKOPA

  • 2002. Optužen za seksualno zlostavljanje četvorice dečaka
  • 2006. Nastupila je zastarelost za dela iz 1999. i 2000.
  • 2007. Sud u Nišu je za preostala dva dela oslobodio Pahomija usled nedostatka dokaza
  • 2013. Osnovno tužilaštvo u Vranju pokrenulo je još jedan postupak protiv vladike Pahomija nakon optužbi magacionera eparhije, koji je vladiku optužio za seksualno zlostavljanje. Godinu dana kasnije tužilaštvo je utvrdilo da nema razloga za pokretanje krivičnog postupka
  • 2013. Deset nekadašnjih radnika eparhije tužilo Eparhiju vranjsku, tražeći da im budu uplaćeni doprinosi za tri godine, koliko su radili bez ugovora
  • 2018. Igumanija Stefanida, starešina manastira Sveti Prohor Pčinjski, optužila episkopa vranjskog Pahomija za zloupotrebu njenog potpisa, čime je navodno pronevereno oko 300.000 evra. Zbog toga, ona se sa sestrinstvom manastira preselila u manastir Gračanica, u Eparhiju raško-prizrensku
  • 2019. Četiri monaha i tri iskušenika manastira Prohor Pčinjski napustili su ovu svetinju, a prema saznanjima Kurira, oni su iz manastira otišli zbog vladike Pahomija, koji je pokušao da ih seksualno zlostavlja.

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

Priznanje za Handkea Nobela dobio najveći prijatelj Srba! Bruka Dačić bi svuda u svetu pao zbog afere "banana" Panika

Političar i glumice u strahu od hapšenja! Spomenik na restauraciji Beograd bez Pobednika Dragan Šutanovac za Kurir Boško je kao mlaki špricer sa izvetrelom vodom i lošim vinom Iskasapio devojku pa se ubio Obesio se u kući u kojoj su mu se obesili otac i deda Klinč: Zorana Mihajlović o izjavi Ane Brnabić Ako je premijerka u sukobu sa mnom, onda je ona za nepštovanje zakona

Ne propustite

DANAS POKLON: LUPA za čitanje najsitnijih slova!

Dnevne novine Kurir danas poklanjaju LUPU za čitanje najsitnijih slova.

Poklon lupa koju ćete dobiti je veličine platne kartice, tako da je možete nositi u novčaniku, kako bi vam uvek bila pri ruci.

Idealna je za čitanje deklaracija, lekarskih recepata, sitnih slova u ugovorima ili za posmatranje sitnih predmeta koje želite da uvećate.

Korisniji poklon nećete dobiti!

foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir / Mina Branković

Foto: Beta/Ministarstvo kulture, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja