MAGDALENINE REČI KIDAJU SRCE! STRAŠNA PRIČA MAJKE IZ BEOGRADA: Šta sam bogu zgrešila da 3 meseca ne vidim decu, bebe mi rastu ko zna gde
Foto: Kurir

tuga

MAGDALENINE REČI KIDAJU SRCE! STRAŠNA PRIČA MAJKE IZ BEOGRADA: Šta sam bogu zgrešila da 3 meseca ne vidim decu, bebe mi rastu ko zna gde

Društvo -

Magdalena Vasić i njen muž Bratislav iz Beograda već tri meseca pokušavaju da u svoj dom vrate decu koju im je oduzeo Centar za socijalni rad posle svađe koju su u međuvremenu razrešili.

Ona je za Kurir ispričala da je do sukoba došlo 16. juna jer je trebalo da krste ćerku od osamnaest meseci i sina od sedam meseci.

"Branko je tražio od mene 100 evra kako bi odneo u crkvu za krštenje", priča ona i dodaje da se naljutila i otišla kod roditelja.

Potom se Magdalena vratila u njihovu porodičnu kuću gde je prespavala, a Branko je pitao zašto je zvala policiju.

"Kad sam je to pitao opet je rekla da želi da ode od mene, bila je besna i htela da mi uzme decu. U toj ljutnji udario sam joj dva šamara, a ona je otišla. Prijavila me je policiji koja je došla da me traži", kazao je Branko.

foto: Privatna Arhiva

Branko je potom otišao u policiju gde su mu rekli da će samo dati uzjavu, ali su za to vreme pozvali Zvečansku.

"Oteli su mi decu iz ruku, a mene poslali u zatvor. Odveli su me kod sudije, kad sam pitao za decu, rekli su da će ih uzeti supruga. Dok sam ja bio u zatvoru moja deca su bila ko zna gde", očajno je rekao Branko.

Čim se našao na slobodi, Vasić se pomirio sa suprugom, pa sada oboje pokušavaju da dođu do svoje dece.

Kako kaže, niko od institucija neće da mu pomogne, jedino se javila jedna gospođa koja želi da mu plati advokata kako bi vratio decu.

Očajni Branko moli sve medije da mu omoguće da ispriča svoju priču kako bi svi znali u kakvoj teškoj borbi se nalazi da bi vratio svoju decu.

Majka Magdalena plače i kaže da ne zna zašto joj se događa da toliko pati i ne viđa svoju decu.

"Šta sam ja Bogu zgrešila da ne vidim svoje bebe i da rastu daleko od mene", kaže očajna Magdalena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track