OGLASIO SE BRAT NESTALE MAJKE ČETVORO DECE IZ PAZARA I TVRDI: Muamera je locirana, potraga je u toku
Foto: Bošnjačka Tv Novi Pazar, Aleksandar Jovanović

nestanak prijavljen U MUP

OGLASIO SE BRAT NESTALE MAJKE ČETVORO DECE IZ PAZARA I TVRDI: Muamera je locirana, potraga je u toku

Društvo -

NOVI PAZAR - Brat nestale Muamere Š. iz Novog Pazara oglasio se posle napisa u medijima da je ona nestala i saopštio da je u toku potraga za njegovom sestrom, majkom četvoro dece.

Brat nestale je saopštio i da je ona locirana.

- Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti rešeno - rekao je pomalo konfuzno Muamerin brat za Telegraf dodajući da će sve biti rešeno u toku današnjeg dana.

foto: Bošnjačka Tv Novi Pazar

Podsetimo, Muameri se gubi svaki trag od subote, kad je autobusom iz Novog Pazara došla u Beograd na, kako je rečeno, zakazani bolnički pregled.

- Ima sad informacija o njenom nestanku, možemo polako da povučemo sve. Važno je bilo da ustanu državne ustanove, nemamo potrebe da idemo dalje - rekao je pomalo konfuznu rečenicu muškarac koji se predstavio kao Muamerin brat.

Na pitanje da li je pronađena, on je odgovorio:

- Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti rešeno - naveo je muškarac koji se predstavio kao brat nestale Pazarke.

- Nama je prijavljen nestanak - potvrđeno je u MUP, a kako se nezvanično saznaje Muamera je navodno pobegla, ali njena trenutna lokacija nije još otkrivena.

(Kurir.rs/Telegraf/S. Čenad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track