LUDNICA NA HORGOŠU I BATROVCIMA, IGLA NEMA GDE DA PADNE: Počele gužve na granici pred novogodišnje praznike
Foto: AMSS Printscreen

AMSS

LUDNICA NA HORGOŠU I BATROVCIMA, IGLA NEMA GDE DA PADNE: Počele gužve na granici pred novogodišnje praznike

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pojačan saobaćaj, a promena vremena donosi teže i zahtevnije uslove vožnje, sa čestim zastojima i kraćim prekidima u saobraćaju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Veći broj vozila u uslovima mokrih kolovoza kada je vidljivost smanjena zbog niske oblačnosti ili magle udvostručuje broj saobraćajnih nezgoda, pa AMS S upozorava vozače da danas, ali i u narednim danima, za vreme vožnje budu oprezniji i pažljiviji.

Gužva na Batrovcima
Gužva na Batrovcimafoto: AMSS Printscreen

Prisutna je i opasnost od odrona u ovakvim vremenskim uslovima kojih najviše ima pored Ibra, između Kraljeva i Raške, kroz ovčarsko-kablarsku klisuru, od Zlatibora ka Kokinom Brodu i Prejepolju dolinom Lima, na đerdapskoj magistrali, ali i na ostalim putevima koji prolaze kroz klisure i useka u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

foto: AMSS Printscreen

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima na graničnim prelazima zadržavanja su takođe duža. Na Batrovcima se na ulazu čeka oko dva sata, a na Horgošu sat vremena.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track