U PETAK DIŽITE KREDIT: Samo onda uz NOVAC vas čeka i PAMETNI TELEFON! U Addiko banci drugi put ponuda koja se NE ODBIJA
Foto: Profimedia

PARTNER KOJEG STE SANJALI

U PETAK DIŽITE KREDIT: Samo onda uz NOVAC vas čeka i PAMETNI TELEFON! U Addiko banci drugi put ponuda koja se NE ODBIJA

Društvo -

Ako ste planirali da uzimate kredit od banke za ulaganja sigurno ste mnogo razmišljali kome da poklonite svoje poverenje.

Želite keš kredit ili kredit za refinansiranje? Naš savet je da ga podignete u petak, 24. januara jer ćete tada iskoristiti Red day akciju Addiko banke, koji se odnosi na različite pogodnosti za klijente banke, a sve to jer nam verujete.

Nekada je pogodnost stimulativna kamata na štednju, nekada niža kamata na kreditni proizvod ili nešto treće. Ovaj put vas čeka pametni telefon.

Ponuda važi za gotovinske i kredite za refinansiranje, uz uslov da iznos keša i/ili iznos refinansiranja u drugim bankama plus dodatni keš budu veći od 300.000 RSD. Ponuda važi i za refinansiranje obaveza u Addiko banci samo ako je dodatni keš veći od 300.000 RSD.

Addiko banka drugi put organizuje ovakvu akciju u Srbiji jer vidi da naši klijenti izuzetno cene odnos poštovanja koji možemo da izgradimo zajedno. Hvala vam što dozvoljavate da vam budemo partner kada želite da ulažete u sebe i svoj uspeh.

foto: Profimedia

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track