MAKLJAŽA NA SVADBI U LESKOVCU: Otišli na veselje, završili sa potresom mozga! Neverovatan slučaj u Sat mahali
Foto: Profimedia

haos!

MAKLJAŽA NA SVADBI U LESKOVCU: Otišli na veselje, završili sa potresom mozga! Neverovatan slučaj u Sat mahali

Društvo -

Lekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povređena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto pre 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovala četiri muškarca, od kojih su dvojica zadobila lakše odnosno teške povrede.

Kako saznaju Novosi, B. M. (53) je sa teškim povredama glave upućen na dalje lečenje na Neurohiruršku kliniku u Nišu. On je, prema rečima lekara, imao potres mozga i prelom čeonog dela lobanje, a posle ukazane pomoći i obavljene kompletne dijagnostike upućen je u niški Klinički centar.

Iste večeri lekarima se javila još jedna osoba koja je tvrdila da je povređena na svadbi odnosno van prostorija u kojima je organizovano veselje.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Z. B. (38) koji je u Urgentni centar primljen sa potresom malog mozga i oguljotinom na levoj strani glave i on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja remećenja javnog reda i mira.

U bolnici kažu da je iste večeri pomoć njihovog osoblja zatražila i R. I. (43) koja je takođe imala povredu mozga zbog udarca u glavu. Ona je, međutim, tvrdila da je povređena dan ranije, ali na istom svadbenom veselju.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track