Najnovije vesti

POVODOM HAPŠENJA ĐANIJA I PRIJOVIĆA: Oglasili se iz hotela u kome su pevač i fudbaler prekršili policijski čas (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić, Dado Đilas

Sedeli u kafiću

POVODOM HAPŠENJA ĐANIJA I PRIJOVIĆA: Oglasili se iz hotela u kome su pevač i fudbaler prekršili policijski čas (VIDEO)

Društvo

Povodom hapšenja fudbalera Aleksandra Prijovića, estradnog pevača Radiše Trajkovića Đanija  i njegove supruge u beogradskom hotelu "Kraun plaza", vlasnik hotela kompanija "Delta holding" saopštila je da su su svi gosti punoletne osobe, kao i da ni na koji način ne može da utiče ili organizuje njihovo kretanje i okupljanje u objektu.

"Tokom vanrednog stanja hotel, 'Kraun plaza' nastavio je da radi, što je u skladu sa merama koje naša država sprovodi u zaštiti od epidemije Covid-19. U funkciji je hotelska kuhinja, koja omogućava ketering - isporuku hrane građanima koji žele da smanje svoje kretanje, a takođe i isporuku obroka koje 'Kraun plaza' svakodnevno donira za lekare u tri beogradske klinike", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da tokom vanrednog stanja u hotelu boravi "ne preveliki broj gostiju" i da je "zauzeto pedesetak soba, u skladu sa situacijom oko nas".

"Svi ti gosti su punoletne osobe koje odgovaraju za svoje postupke i hotel ni na jedan način ne može da utiče i ne organizuje njihovo kretanje, pa ni eventualno okupljanje", ističe se u saopštenju.

Dodaje se da Hotel "Kraun plaza" i svi njegovi zaposleni podržavaju proglašenu borbu protiv epidemije i da se kao kompanija, i kao pojedinci, odgovorno i u potpunosti pridržavaju propisanih mera zaštite.

Mediji su ranije preneli da je srpski fudbaler i doskorašnji reprezentativac Prijović uhapšen u petak jer je prekršio policijski čas, pošto je bio u kafeu beogradskog hotela posle 17 sati.

Vest o hapšenju napadača Al Itihada, koji je najpoznatiji po tome što je golom protiv Gruzije odveo Srbiju na Mundijal 2018, nije zvanično potvrđena.

Kako navode mediji, Prijović je bio u društvu pevača Đanija i njegove supruge, koji su takođe privedeni.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...