VUČIĆ O ĐILASOVOM BLUDNOM UREDNIKU: Neću da pričam o tome dok ne prođe ova pošast! Štitićemo sve žene, hapsiti nasilnike
Foto: Printscreen

ko štiti đilasovog jutku?

VUČIĆ O ĐILASOVOM BLUDNOM UREDNIKU: Neću da pričam o tome dok ne prođe ova pošast! Štitićemo sve žene, hapsiti nasilnike

Društvo -

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da nije trenutak da komentariše slučaj glavnog urednika portala Direktno Igora Velimirovića, koji je osuđen za bludničenje nad maloletnicom, a takođe je optužen i za seksualno uznemiravanje saradnice, o čemu je Kurir pisao prethodnih dana.

O tome će, kako je rekao, nakon što prođe epidemija koronavirusa.

Novinari su pitali Vučića zašto se drugi mediji ne interesuju za tu aferu, a naširoko su pisali o optužbama za seksualno uznemiravanje od strane nekadašnjeg predsednika opštine Brus Militina Jelačića Jutke, te da li to znači da je Đilasovim ljudima sve dozvoljeno u ovoj zemlji i da li lider SZS ima kontrolu nad velikim delom medija", na šta je predsednik odgovorio:

- Neću da upadnem u zamku da govorim šta stvarno mislim o tim ljudima, jer sam obećao narodu da to neću da radim. Pustiću ih da vređaju da lažu, da ne rade ništa, sve je to u redu. Neću da govorim o tome sada, ali ne znači da neću da govorim zauvek, već neću još 15, 20 dana dok ova pošast ne prođe. Što se tiče prava žena, sve žene su zaštićene, muškarci ne smeju da se iživljavaju nad njima, muškarci ne smeju da vrše nasilje, štitićemo svaku ženu koja se prijavi, policija će da reaguje i nasilnika će da uhapsi.

EK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track