OVO JE STVARNO DNO DNA, ODVRATNO I BEZDUŠNO: Novosađanin udaren na pešačkom, opljačkan dok je ležao na ulici u nesvesti
Foto: Printscreen Twitter

sramota

OVO JE STVARNO DNO DNA, ODVRATNO I BEZDUŠNO: Novosađanin udaren na pešačkom, opljačkan dok je ležao na ulici u nesvesti

Društvo -

Novosađanin Milenko Vujić povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Partizanskih baza, na Novom naselju u Novom Sadu.

On je stradao vozeći biciklističkom stazom na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kada ga je udario automobil koji je skretao iz Ulice Partizanskih baza.

"Nažalost, od tog trenutka ničega se više ne sećam. Sećam se samo neke trijaže, ne znam u kojoj fazi, u Urgentnom centru. U izveštaju piše da sam ustao posle tog udarca, ali se toga ne sećam, kao što se ne sećam ni prevoza kolima Hitne pomoći. Tek u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine sam počeo da dolazim svesti, da se orijentišem. U međuvremenu su doktori radili trijažu, ultrazvuk, CT, ušivanje glave, previjanje rana", prepričava Vujić za 021.rs. Kako se vidi na fotografiji koju je Vujić podelio na Tviteru, ovaj Novosađanin ima povredu glave, stavljena mu je kragna, ogulio je obraz, a kako kaže, jedna ruka mu je otečena, dok je druga delimično zavijena. Na sreću, kaže, nema nikakvih preloma.

Međutim, novi problem je zadesio Vujića kad je postao svestan svoje situacije i kada je shvatio da mu nema novčanika. U trenerci mu se nalazio razbijeni telefon, ali ne i novčanik. "Tog trenutka shvatam da mi je novčanik nestao. U njemu se, za naše uslove, nalazilo prilično novca, ali ono što mi je vrednije u ovom trenutku i zbog čega sam okačio na Tviter objavu, jeste da apelujem da mi se vrate dokumenti. Tu su kartice, vozačka, saobraćajna, lična karta, zdravstvena kartica. Ako ih ne dobijem nazad, proći ću agoniju u ovoj birokratiji da ih ponovo sve izvadim", navodi Vujić.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Dodaje da ga je takav rasplet događaja razočarao. "Stvarno nemam svest kako sam izgledao nakon što sam oboren, da li sam delovao bespomoćno ili sam ustao, a nisam bio svestan ljudi i događaja oko mene. Bez obzira na to, u toj nekoj nesreći koristiti gužvu i uzeti nekom novčanik, ovajditi se, to je potpuno neljudski u najmanju ruku. Ja se samo nadam da će mi dokumenta biti vraćena, to mi je jedina želja", zaključuje Vujić. Nestanak dokumenata i novčanika prijavljen je policiji. (Kurir.rs/021.rs, Z.Strika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track