MREŽE BRUJE ZBOG STATUSA SRPSKE TURISTKINJE: Konobar me oterao s plaže kad je čuo srpski, otplakala sam njegove reči
Foto: Facebook, Shutterstock

16 godina letuje u toj zemlji, dosad ovo nije doživela

MREŽE BRUJE ZBOG STATUSA SRPSKE TURISTKINJE: Konobar me oterao s plaže kad je čuo srpski, otplakala sam njegove reči

Društvo -

Brojni članovi Fejsbuk grupe odgovorili su joj da razumeju zašto ju je sve to pogodilo, ali da ne treba da dozvoli da joj tako nešto upropasti letovanje jer postoji mogućnost da konobar možda uopšte nije bio Grk već sezonac iz neke od zemalja u blizini koja nam nije naklonjena

BEOGRAD - U jednoj od domaćih grupa na Fejsbuku koje dele informacije o letovanju u Grčkoj i pomažu našim turistima da se snađu u toj zemlji, razočarana srpska turistkinja okačila je status u kojem je opisala neprijatno iskustvo s plaže koje je, kako je i sama navela, otplakala pred rođenim detetom jer dosad tako nešto nikad nije doživela.

Julijana je u neverici zbog tako ružnog gesta u gostoljubivoj i prijateljskoj zemlji a na Fejsbuku je napisala sledeće:

"Ovo sam morala podeliti u grupu jel smo danas moja ćerka i ja doživele uvredu a i razočarenje od strane grčkog konobara na plaži.

foto: Facebook

Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.06 boravili na plaži na slici stoji naziv bara a i Grk koji nas je danas posle 6 dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko 8 po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rekao da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda. Pitala sam ga zašto da idemo, zašto nas tera?

foto: Facebook

Njegov odgovor je bio da mrzi Srbe. Jako me je to pogodilo. Iskreno krenule su mi suze i nisam htela da odem.

foto: Facebook

Tražila sam gazde i on je rekao da je on gazda što ne verujem i rukom nam pokazao da idemo dalje sa njegovih ležaljki.

foto: Facebook

Ovo mi je 16 put da letujem u Grčkoj i nikad ovako nešto nisam doživela. Jako sam razočarana", napisala je naša turistikinja.

foto: Facebook

Mnogi članovi grupe odgovorili su joj da razumeju zašto je uzrujana ali da ne dozvoli da joj jedno loše iskustvo posle 16 godina letovanja u Grčkoj upropasti odmor i sva lepa prethodna iskustva sa tim narodom.

foto: Facebook

Ukazali su na to da konobar možda uopšte nije bio Grk već sezonski radnik iz neke druge zemlje koja nam nije naklonjena.

foto: Facebook

Šta biste vi uradili da doživite ovako nešto? Je li vam se nešto slično već dogodilo? Kako ste se osećali? Svoje mišljenje ostavite u komentarima

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track